Мъж се простреля след скандал за силна музика

OFFNews 26 март 2023 в 20:25 3146 2

Полиция

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Полиция

Мъж от Петричко се е прострелял и е с опасност за живота след скандал за силна музика, съобщи Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград.

Около полунощ в районното управление в Петрич е получен сигнал за силна музика от заведение в петричкото село Самуилово. Пристигналите на място полицаи предупредили собственика му да не се нарушава нощната тишина и музиката била спряна. След около час дошъл втори сигнал. Отзовалите се униформени съставили предупредителен протокол на собственика на заведението. Но имало и трети сигнал от малко преди 2 ч след полунощ. Този път служителите на реда съставили акт за нарушаване на Закона за шума и околната среда.

След това избухнал скандал между собственика на заведението и 67-годишен живущ наблизо. Мъжът заплашил с преправен на боен газов пистолет собственика. Впоследствие се е прострелял в главата. Полицията не изяснява какво точно се е случило.

Мъжът е откаран в тежко състояние в болницата за спешна помощ в София „Пирогов“.

От полицията са уведомили прокуратурата и е образувано досъдебно производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1067

2

StinkingSonOf

27.03 2023 в 10:09

Когато музиката е толкова гадна, че направо ти идва да се гръмнеш..

205

1

REXX

27.03 2023 в 01:14

Народната милиция пак ни взема за идиоти. Човека три пъти се оплаквал , накрая отишъл с пистолет да се разправя с чалгаджията , ама вместо да го гръмне се гръмнал сам. Де ги намират такива идиоти ? Или пък такива журналисти дето им се вързват на глупостите.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки