Двойно убийство в София: Почина и простреляното в главата от баща си момиченце

OFFNews 30 октомври 2018 в 07:39 12794 1

Снимка btvnovinite.bg

Едногодишното момиченце, намерено простреляно от баща си в бензиностанция тази нощ, е починало в "Пирогов", съобщи bTV.

Детето и 26-годишният мъж бяха открити в Горни Богров. Той е охранител, има законен пистолет и се издирваше във връзка с убийството на бившата си приятелка - 23-годишната майка на детето. Тя бе застреляна в столичния ж.к. "Надежда" и открита от родителите си. 

За убийството ѝ полицията издирваше 26-годишния баща на детето. Полицията блокира почти всички входове и изходи на София, а специални указания получиха дори граничните пунктове, защото се знаеше, че той се придвижва с лек автомобил и имаше възможност да напусна страната. Около 23:30 часа той бе открит в бензиностанция до храсталаци в Горни Богров. При идването на полицаи мъжът прострелва детето в главата, а след това и себе си.

Момиченцето беше откарано в кома в болницата за спешна помощ "Пирогов". Въпреки усилията на екипа да го спаси, то е починало.

Мъжът и жената живеели на семейни начала доскоро. Имали проблеми, по думите на старши комисар Ивайло Иванов - директор на СДВР, цитиран от агенция "Фокус".

Състоянието на мъжа е тежко.

Тази нощ полицейски проверки се извършваха във всички квартали. Днес предстоят повторни огледи на двете местопрестъпления - ул. "Бели Дунав" в ж.к. "Надежда" и бензиностанцията в Горни Богров.

Всичко по темата прочетете тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови