Арестант почина в столично полицейско управление

Юлиан Христов 21 октомври 2014 в 11:33 9154 10

Арестант почина в столичното Осмо РПУ, научи OFFNews.

Мъжът е починал тази сутрин. 50-годишният мъж бил в ареста по подозрение, че организирал превозването на нелегални имигранти. 

Към момента не е ясна причината за смъртта му, но най-вероятно става дума за сърдечен проблем.

От МВР по-късно днес уточниха, че мъжът се оплакал, че му е прилошало. Около 9.37 часа той казал на дежурния полицай, че не се чувства добре. Веднага била повикана линейка на "Бърза помощ". Независимо от бързата реакция, пристигналият медицински екип е констатирал смъртта на мъжа. В декларацията при задържането той е подписал, че не желае медицински преглед.

На мястото на инцидента е следовател и дежурна оперативна група, които в присъствието на съдебен лекар започват оглед.

Мъжът е задържан при операция, която се провела тази нощ. Около 1.30 часа на АМ "Тракия" автопатрул на СДВР спрял за проверка две таксита със софийска регистрация, в които пътували осем чужденци, съобщиха от МВР. При проверката било установено, че те са сирийски граждани - представили бележки, издадени от ДАБ за дома в Харманли. Чужденците и двамата таксиметрови шофьори били отведени в Осмо районно управление за изясняване на обстоятелствата около пътуването им. За случая била уведомена и дирекция "Миграция" за вземане на отношение по компетентност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!