Хороскоп 24-30.12. - Водолеи и Раци да укротят темпото. Девите горят в амбиции за кариера

Антония Мечкова 24 декември 2022 в 01:03 5349 0

Кариера

Снимка Pixabay

Забавете темпото, време е за празници

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Започва особено празничен период, не е уместно да бързате нито в работата си, нито на тържества. За Бъдни вечер не се претоварвайте, дори да имате идеи за скорошни начинания, а и как да създадете уют на домашните. До Стефановден може да подхванете бизнес, после да промените плана си. Овните май с лекота се огорчават от развоя на нещата и от близки хора, в сряда ще открият начин да оправят объркани дела и отношения. Съобразявайте се повече с мнението на своите обичани, макар че ви се ще всичко да става на мига и по ваше желание.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Бдителност, търпение и благост ви трябват в тези празнични дни, не всичко в работа и с близки е според вижданията ви. Телците да се заредят с оптимизъм още на Бъдни вечер, рано е да обмислят програмата за реализация на новите си амбициозни идеи. Ето, Коледата ви влива енергия, тя може да ви събере и с по-добри помощници и партньори, та после да не носите цял екип на гръб. Сряда идва с път, вести, общуване, едни ще уреждат стриктно финанси и детайли на проекта, други ще се върнат към стари, също от полза за тях и любимите им.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

На Бъдни вечер свивате кръга си, в деловата сфера имате проблеми, с познати и рода - неразбории. Все пак Рождество Христово прави Близнаците много по-доброжелателни, ще търсят и отвръщат на услуги от взаимен интерес, това ще укрепва отношения, ще създава нови условия за тяхната изява и печалби. Не бързайте да издавате идеите за начинания и приходи, макар че имате бол. В сряда първо трябва да организирате нещата в екипа, а и вкъщи дисциплината не е излишна, после ще разчитате на близки, колеги за подкрепа, други съюзи.

РАК (21.06 – 21.07)

За коледните празници укротете темпото – деловите ви усилия са наградени по достойнство, личните неща също удовлетворяват. От вас зависи да прекарате времето в уважение, обич, радости. Ала някои Раци пак може да намерят повод за спорове с близки, а други на Стефановден ще упорстват за ускоряването на стари уговорки и планове. Бъдете бдителни, сряда подсказва куп недоизяснени проблеми и отношения. Четвъртък идва с доста задачи, дано имате предани и умели помощници, така доходите ви ще са ОК, а свършеното ще е за гордост.

Продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!