25 знаменитости, родени под знака на Овен

Лора Костова 19 март 2022 в 17:50 9726 0

Снимка Getty Images

Рийз Уидърспун

Родените в периода 21 март до 19 април са огнени, страстни и завладяващи личности. Те се открояват като лидери във всяка една област от живота и с удоволствие демонстрират на всички своята звездна сила.

"Ню Йорк поуст" събира 25 звезди, родени под този знак.

Всички знаменитости, които сега ще изброим по-долу, проявяват изключителните качества на Овена, за да трансформират света около себе си и да изживеят пълноценно всяка една емоция, която животът може да им предложи.

Рийз Уидърспун

Рийз Уидърспун е родена на 22 март. Актрисата е за една от най-влиятелните жени в света - титла, с която всеки Овен би се гордял.

Джесика Частейн

Джесика Частейн е родена на 24 март. Тя притежава магична сила – красавицата определено знае как да направи омагьоса всички - дори и колегите си!

Елтън Джон

Елтън Джон е роден на 25 март. Огромният талант и сила на характера са известни на всички фенове на музикалната легенда. Който може – го може!

Сара Джесика Паркър

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър е родена на 25 март. Емблематичната актриса направи страхотно завръщане с „Просто ей така“, продължението на култовия сериал „Сексът и градът“. Присъствието й е силно и забележимо.

Джонатан Гроф

Джонатан Гроф е роден на 26 март. Актьорът от „Хамилтън“ използва своята огнена енергия, за да завладее публиката, независимо дали е на сцената или на екрана.

Кийра Найтли

Кийра Найтли е родена на 26 март. Актрисата и модната икона споделя, че е важно да се чувстваш страхотно, дори когато светът е мрачен и страшен. Затова тя винаги излъчва светлина и позитивизъм.

Марая Кери

Певицата с един от най-забележителните и мощни гласове е родена на 27 март. Като истински Овен, тя не се бои да превзема върхове.

Фърги

Фърги е невероятна – огнена и борбена! Тя притежава много от качествата, характерни за истинския Овен.

Куентин Тарантино

Снимка: Getty Images

Куентин Тарантино е роден на 27 март. Дарбата му е призната в цял свят. Тарантино е неоспорим талант и винаги готов да се гмурне в дълбоките води – типично за един Овен!

Лейди Гага

Лейди Гага е родена на 28 март. Тя е истинска фурия - просто е неудържима. Затова и владее света.

Джонатан Ван Нес

Джонатан Ван Нес е роден на 28 март. Звездата от „Queer Eye“ притежава всички невероятни качества, с което може да се похвали огненият Овен. Той не жали средства да променя света.

Юън Макгрегър

Юън Макгрегър е роден на 31 март. Актьорът-ветеран Юън Макгрегър ще се завърне към емблематичната си роля от „Междузвездни войни“ в „ Оби-Уан Кеноби “, чиято световна премиера се очаква на 25 май 2022. Разбира се, като главен враг на Дарт Вейдър. Нека силата бъде винаги с него!

Алек Болдуин

Алек Болдуин е роден на 3 април. Той бе изправен пред сериозно житейско изпитание на снимачната площадка на филма „Ръжда". Като един истински овен, Алек никога не се предава.

Робърт Дауни Джуниър

Робърт Дауни младши е роден на 4 април. Дългогодишната легенда на Киновселена на Марвел - Робърт Дауни-младши се придвижва към следващия етап от живота и кариерата си. Като непоколебим Овен той винаги е готов да бъде пионер навсякъде.

Фарел Уилямс

Снимка: Getty Images

Фарел Уилямс е роден на 5 април. Типично за един Овен, той иска всичко „тук и сега“. Фарел си е сложил декоративни зъбни решетки, които изглеждат точно като Безкрайните камъни на Танос. По този начин той демонстрира любовта си към Киновселена на Марвел.

Пол Ръд

Пол Ръд е роден на 6 април. Той бе обявен за най-секси мъж и то с основание. Е, разбира се, някои може да не са съгласни с това, но като истински Овен, на Ръд изобщо не му пука.

Кристен Стюарт

Кристен Стюарт е родена на 9 април. В биографичния филм „Спенсър“ тя внася своята огнена енергия в превъплъщението си в емблематичната роля на принцеса Даяна.

Лил Нас Екс

Лил Нас Екс е роден на 9 април. Непоклатим като личност, той канализира смелостта на Овена и впечатлява всички.

Синтия Никсън

Синтия Никсън е родена на 9 април. Тя е страхотен Овен, енергичен и възхитителен.

Ема Уотсън

Актрисата от култовата лента „ Хари Потър ” е родена на 15 април. Ема Уотсън използва влиянието си, за да завладее публиката не само с таланта си, но и с ума си.

Сет Роген

Сет Роген е роден на 15 април. Сет Роген е невероятно безстрашен, особено когато става въпрос за изпълнения на живо.

Кортни Кардашиян

Кортни Кардашиян е родена на 18 април. Огнената Кортни Кардашиян не се страхува да се изправи лице в лице с хейтъри и тролове. Истински овен!

Chance the Rapper

Той е роден на 16 април. Изпълнителят Chance the Rapper е отдаден едновременно и на музиката, и на модата!

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм е родена на 17 април. Нейните фенове са милиони и са впечатлени от силата на духа й, типична за един Овен.

Симу Лиу

Симу Лиу е роден на 19 април. Първият азиатски супергерой в Киновселена на Марвел търпеливо изчакваше шанса си от съдбата. И сега може да му се наслади напълно!

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови