Хороскоп 16-22.12.: Деви, Скорпиони и Риби катерят йерархията, Стрелци и Раци пред трудности

Антония Мечкова 16 декември 2023 в 07:43 47041 0

хороскоп

Снимка pixabay

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Не се настройвайте за спорове от събота, до четвъртък е редно да забавите темпото, да ловите добри шансове за осъществяване на идеите си. Важи и за разбирателство в любовта. От началото на работната седмица до Игнажден Овните да си търсят нови делови партньори, за подходящите хора няма да са нужни много приказки. Други пък ще ви направят услуги в четвъртък и петък, стига да избягвате излишна придирчивост. С такт и реализъм може да запазите постигнато и да си гарантирате още доходи, но покажете грижа към тонуса си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Трудно 7-дневие, но вие не смятате да отстъпвате пред пречките. От събота до вторник Телците черпят кураж от възможността да помогнат и на рода, колеги, познати. Все пак внимавайте повече при използване на техника, битови грижи изобилстват, в едни случаи изискват търпение, в други търсете помощ. Точно на Игнажден не споделяте нашироко вълнения, но тревогите ще се разсеят. В четвъртък изяснете на кои шансове ще заложите, в петък ще промените нещо в програмата си за действие. Близки помагат, а и вие има на какво да ги научите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Нетърпеливи сте за изпълнение на плановете си, но повече постоянство няма да ви навреди още от събота. В понеделник-вторник Близнаците ще разчитат на помощ от близки, колеги, тя не ще дойде на мига, та да не бързат с промени. В сряда ви се ще да се повеселите, поводи има, но да не предизвикате укорите на домашните. Господата имат по-остри спорове с половинката, дамите ловко балансират вкъщи си. До петък ще успокоите нещата и в деловата, и в личната сфера, само че не давайте лесно обещания и не налагайте своите виждания...

РАК (21.06 – 21.07)
През това 7-дневие трудностите са бол, от уикенда подхващайте задачите по списък. На път и сред нови хора Раците да бъдат предпазливи, от вторник до петък най-старателно да уреждат финансови и делови детайли в работата. От нея не се боите, в понеделник може да не искате и помощ, но оставате в сянка на колеги, екип. Е, в сряда вече няма да е така, а пък в четвъртък се пазете от разпри. Някои проекти ще отложите, в други ще занижите целите. Свободните сърца ще намерят мечтания партньор, обаче връзка и брак изискват търпение.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика