Майката на Евгения Банева: Има ли нормален човек, който да ликвидира бизнес, носещ му такива дивиденти?

OFFNews 13 декември 2018 в 14:24 6233 1

Мария Ганчева - майка на Евгения Банева

„Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти се питам: Аз човек ли родих, или сатана?”. Това заяви майката на Евгения Банева – Мария Генчева, пред репортери в Апелативния съд. Днес съдът трябва да реши дали да остави Евгения и Николай Баневи в ареста.

„Аз не казвам, че те са невинни. Някой да чу такова нещо? Но има съд, който съд ще се произнесе”", заяви Генчева. Според нея дъщеря ѝ и нейният съпруг са вероятно най-репресираното семейство в България.

По думите ѝ върху Евгения и Николай Баневи се упражнява репресия и вероятно са най-репресираното семейство.

Тя добави, че обвиненията за предприятието "Полимери" са преувеличени:

 „Така както се говори, че „Полимери” калкулирано можеше да даде толкова и толкова милиона, искам да ви попитам има ли нормален човек, който да ликвидира бизнес, носещ му такива дивиденти? Народът го е казал – кокошката, която снася златно яйце, не се коли! Заводът въобще не е бил това, което господин Борисов (премиерът Бойко Борисов) казва и това ще се докаже, че е така”.

Днес заседанието за мерките на семейство Баневи започна със скандал. Въпреки изричното желание на двамата задържани да разговарят с журналистите, съдебната охрана се опита да ограничи тази възможност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

1

случайно прочетох

14.12 2018 в 15:47

Да, сатана е родила.
И да, никой нормален не съсипва работещ бизнес, но баневица не е мжеду тях!