Хванаха ученичка да проституира в стриптийз бар в Пловдив

OFFNews 20 март 2023 в 16:56 5805 0

обвиняем

Снимка Архив

Мъжът стопанисвал стриптийз бара.

32-годишен е привлечен като обвиняем за трафик на две жени - едната от които е дванайсетокласничка на 18 г., а другата на 28 г., за проституция.

На 19 март 2023 г. в ранните часове в стриптийз клуб в центъра на Пловдив е била проведена специализирана полицейска операция. На място е задържан въпросният мъж, който стопанисвал заведението, и още няколко души, в т. ч. танцьорки. Танцьорките са освободени, след като били разпитани, съобщиха от прокуратурата.

Установено е, че мъжът предложил на двете жени, които били танцьорки в бара, да извършват сексуални услуги срещу заплащане през различни периоди от време. Те проституирала в специално пригодени за целта помещения. На 19 март 2023 г. в заведението била ученичката.

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на А.К., извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др. Мъжът е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, посочват още от държавното обвинение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!