Гешев на молитвената закуска във Вашингтон (снимки)

OFFNews 03 февруари 2023 в 09:53 3052 2

Хамид Хамид редом Гешев на молитвената закуска

Снимка Twitter/KacperPlazynski

Хамид Хамид редом Гешев на молитвената закуска

Главният прокурор Иван Гешев взе участие 71-ата Национална молитвена закуска във Вашингтон. "Националната молитвена закуска създава приятелства в интерес на семейството на демократичните държави", написаха от държавното обвинение на фейсбук страницата си.

От публикуваните снимки става ясно, че украинският президент Володимир Зеленски е отправил видеобръщение към участниците в събитието. Реч пред аудиторията е държал кралят на Йордания Абдула Втори, както и неговата съпруга кралица Рания, обясняват от прокуратурата и посочват, че на Националната молитвена закуска изказване е направил и Билавал Бхуто Зардари, външен министър на Пакистан и син на Беназир Бхуто.

Гешев има снимка и с Джим Слатъри, политик от Демократическата партия и член на Конгреса от 1983 до 1995 г. Заснета е и срещата на Гешев с конгресмена от Републиканската партия Пийт Сешънс. Има и снимка, на която се прегръща със Сешънс.

Снимка: Фейсбук

Вчера полският политик Кацпер Плажински публикува снимки от конференцията в Twitter, в две от които се вижда човек, който изглежда точно като депутата от ДПС Хамид Хамид. На едната снимка, която е обща с всички участници, Хамид е през двама души от Гешев (вторият вдясно на дамата в червено на последния ред), а на друга - седи до него на масата. Прокуратурата също разпространи снимки от тази конференция, но на тях няма кадър, в който да се вижда Хамид, съобщи Дневник.

Снимка: Дневник

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-240

2

редовно четящ

03.02 2023 в 11:19

Каква дебела лъжа! Нито е бил поканен, нито е присъствал на тази закуска нашият Фалконети. Срещал се е заедно с хамид хамид с конгресмени, разследвани за руски връзки.Няма повод за ликуване на кремълските тролове л@йн@ри.
 
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл