До 10 години затвор очакват бияча на Бате Николай

Нападателят заплашил: "Дай парите, защото ще ти извадя гръцмуля"

OFFNews 01 септември 2016 в 12:45 3724 3

До 10 години затвор очакват бияча на бате Николай

От 3 до 10 години може да получи мъжът, който нападна актьора Николай Николаев на гарата във Вакарел. От прокуратурата в Ихтиман съобщиха, че на Стоян Боджов е повдигнато обвинение за опит за кражба от актьора и сина му Митко Демирев.

Инцидентът е от 22 юли вечерта на гарата на Вакарел. Тогава Боджов направил опит да отнеме от Митко Демирев мобилен телефонен апарат, като го хванал за ръката и го заплашил с думите: „Дай си телефона! Жив няма да си тръгнеш! Ще извикам още пет човека!“ Тогава той направил същото и с актьора - опитал да му отнеме телефона и портмоне с пари и лични документи. Боджов заплашил и него: „Веднага давай GSM, парите и часовника, защото ще ти извадя гръцмуля!“

Според прокуратурата Боджов е употребил сила, нанасяйки удари по тялото на пострадалия, с което му причинил лека телесна повреда като му счупил най-долната фаланга на малкия пръст на дясното стъпало. Бате Николай получил и охлузвания по гърба и дясната ръка, порезна рана по възглавничката на палеца на дясната ръка, което е довело до временно разстройство на здравето му. 

Нападателят е пуснат от съда с мярка за неотклонение "подписка", която се контролира от районното управление в Ихтиман. 

Уважено е искането на пострадалия Николаев да му се даде възможност да представи допълнителни доказателства за получените травми и проведеното лечение. Наблюдаващият прокурор от РП-Ихтиман е указал на разследващия орган да назначи допълнителна съдебно-медицинска експертиза с оглед провеждане на обективно, всестранно и пълно разследване, и неговото законосъобразно приключване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12278

3

Bai Tanas

01.09 2016 в 19:20

опа .. точно Енимехмедов имах предвид :)
мерси за корекцията

29216

2

Лопе де Вега

01.09 2016 в 16:49

Бай Танасе, разбирам, че имаш предвид Октай Енимехмедов. Аз също отдавна питам кво стана? Освен това, един от побойниците се опитваше да го изнасили. Смъкваше му гащите!
Поне един от тях си е изкарал десетте години пандиз, ама нали са доганци-поганци - Заитени от закона.

А този изрод, който е пребил бате Николай - дайте му десетте годинки. Заслужил ги е!

Поздрав!

12278

1

Bai Tanas

01.09 2016 в 14:11

А дано!

сега по същия начин да подхванат биячите на Осман Октай :)