Братът на Бербатов заплашен със затвор до 8 години заради наркотици

OFFNews 12 септември 2014 в 13:25 5716 1

Асен Бербатов

От две до осем години затвор може да получи братът на футболната легенда Димитър Бербатов Асен по обвиненията за разпространение на наркотици. 

Окръжната прокуратура в Благоевград внесе обвинителния акт срещу него, след като миналата година беше задържан с 1.5 грама кокаин в Благоевград. Според прокуратурата Асен продавал наркотика около заведение "Диана 7" и пред пицарията на дискотека "Екстрийм" в Благоевград. 

Срещу него има и второ повдигнато обвинение - за шофиране без книжка. На 30 януари 2013 г. е бил спрян от полицаи, които установили, че той вече веднъж е бил наказван за каране без книжка. 

Асен Бербатов вече има едногодишна условна присъда и глоба от 2000 лв. за притежание на наркотици. През октомври 2012 г. той бе задържан на главен път Е-79 с кокаин, скрит в бебешкото столче на сина му. С мотив „чисто съдебно минало“ часове по-късно той беше освободен от ареста под парична гаранция. 

Неприятности с правосъдието имаше и майката на футболиста от "Монако". Маргарита Бербатова беше обвинена за побой над журналистката от в. "Струма" Бетина Апостолова. Миналата година Маргарита и нейната снаха Димитричка нападнаха с ритници и псувни репортерката, която се опитала да заснеме полицейска акция пред дома на сина ѝ Асен. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews