Съдят майката на Бербатов за бой над репортер

Елица Мартинова 08 февруари 2013 в 10:23 5417 3

Маргарита Бербатова, Снимка: БГНЕС
Маргарита Бербатова, Снимка: БГНЕС

Маргарита Бербатова, майка на футболиста Димитър Бербатов, ще се изправи пред благоевградския съд по обвинения за хулиганство.

Делото на Бербатова е насрочено за 14 ч. днес. Маргарита Бербатова, която е активист на ГЕРБ и сестра в Многопрофилна болница за активно лечение в Благоевград, е обвинена в нападение над журналист.

В края на януари полицията обискира дома на Асен - по-малкия брат на Бербатов, и неговата съпруга Димитричка. Властите претърсиха жилището заради сигнал за укриване на наркотици.

Именно тогава възникнал инцидента между семейство Бербатови и журналист на в. „Струма”, опитващ се да заснеме полицейската акция.

Първоначално репортерът Бетина Апостолова била нападната от Димитричка, а по-късно и от пристигналата впоследствие Маргарита. Двете жени нанесли ритници на Апостолова пред очите на свидетели.

В показанията си пред полицията снахата и свекървата обяснили, че прибягнали до саморазправа, защото журналистката ги обиждала.

Двете жени ще застанат заедно пред съда в Благоевград. Срещу Асен Бербатов в момента тече дело за притежание на наркотици. Преди няколко месеца в колата му бе намерен кокаин, скрит в детско столче. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!