Всички 4G смартфони на VIVACOM с до 100 лева отстъпка

OFFNews 13 ноември 2017 в 16:03 2536 0

В навечерието на Коледните празници, които освен позитивни емоции традиционно носят и повече разходи, VIVACOM предлага всичките си 4G смартфони с отстъпка до 100 лева.

Атрактивните цени са валидни в комбинация с тарифен план SMART L, L+ XL и XL+ U до края на месец ноември.

Със 100 лева под обичайната цена са и някои от най-желаните флагмани: SONY Xperia XZ Premium, Huawei P10 Plus и HTC U11.

SONY Xperia XZ Premium има всичко, което очакваш от премиум телефон, а най-вече: неподражаем дисплей (5.5 4K HDR TRILUMINOS), суперкачествена камера (предна с 19MP и селфи с 13MP), батерия със солидно дълъг живот и чипсет Qualcomm Snapdragon 835. Доказано устойчив на намокряне и прах, след като е IP65/68 сертифициран продукт.

Huawei P10 Plus е един от настоящите флагмани на бранда и предлага достатъчно плюсове, за да те привлече: ярък 5.5 QHD IPS дисплей и две камери Leica, които при това са с двойни лещи. При 20MP и 12MP тези лещи съчетават монохромни и RGB сензори и осигуряват т.н. Wide Aperture режим, за да направят фотографията наистина приятна, постигайки резултати на професионално ниво. И този смартфон разполага с осемядрен процесор, скрит в елегантен метален корпус.

HTC U11  пък привлича с друга силна черта – уникално добър звук. Търсен е и заради добрите си камери (12MP/16MP) и впечатляващия дизайн в преливащи тонове. U11 ще ви задържи по начин, който вълнува окото – чрез т.н. Liquid Surface телефонът се държи като хамелеон и успява да съчетае едновременно два цвята, които се сменят в зависимост от светлината и начина, по който държите устройството. Моделът впечатлява с 5.5 QHD SUPER LCD дисплей, като задната част на U11 представлява извито по краищата стъкло, а метална остава само страничната рамка. Edge Sense е една от най-иновативните функции в устройството, като позволява управление, чрез различен интензитет на натиск по рамката на устройството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови