Стартират продажбите на HUAWEI nova 9 на българския пазар

Най-новият смартфон на Huawei може да се закупи на препоръчителна цена 999 лева или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори

OFFNews 01 ноември 2021 в 11:09 6107 0

От 1 ноември най-новият смартфон на Huawei – представител на изключително полулярната в света серия nova, HUAWEI nova 9, може да се закупи непосредствено от локалните партньори на компанията – А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора и търговската мрежа на официалния дистрибутор Поликомп, на препоръчителна цена 999 лева или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори.

HUAWEI nova 9 грабва съвременния потребител със своя елегантен дизайн, едновременно тънък и лек, мощна батерия и 66 W зарядно, включено в пакета, благодарение на което телефонът се зарежда напълно само за 38 минути. Ultra Vision системата на камерите му и иновативните влог функции гарантират, че няма да пропуснате да заснемете или филмирате динамиката на събитията около вас. RYYB системата на основната 50MP камера пропуска повече светлина за по-ясни снимки дори при неблагоприятни условия. Включените в нея сензори и обективи ще ви вдъхновят както за широкоъгълни снимки, улавящи много повече в един кадър, така и за изследване на детайлите с помощта на макрофотографията. Предната камера е 32-мегапикселова и работи както самостоятелно за естествени селфита, така и заедно с основната, в случай че искате да експериментирате с 4К видеозаснемане, показващо различни гледни точки към сцената. Можете да превключвате камерите в рамките на един клип, да снимате с ефект картина-в-картината, и други.

Лице на кампанията на този динамичен и модерен смартфон, стимулиращ вашата креативност, е един от най-успешните творци на българската музикална сцена от последното десетилетие – артист, изпълнител и автор на песни Михаела Филева. Талантлива и неуморима, Михаела е носител на множество награди за изпълнител, албум и текст на годината на авторитетни български институции, а през 2021 година издаде третия си студиен албум „Ин и Ян“, който представи с национално турне през лятото. Видеото с нея можете да видите тук - https://www.youtube.com/watch?v=HMPoI9jSJMk.

От първата си глобална премиера през 2016 година, до септември тази година серията nova има над 190 милиона потребители в света. Щастливи сме да предложим нейния най-нов член – стилния и мощен HUAWEI nova 9, на българските потребители и да им пожелаем безкрайни щастливи мигове, които да запечатат с него“, сподели Лиу Ганг/Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, по повод на националната премиера на новия HUAWEI nova 9.

На българския пазар моделът се предлага в два цвята – класическо черно и интригуващо звездно синьо (Starry Blue). Захранва се от мощна 6-нанометрова мобилна платформа Snapdragon 778G 4G, разполага с 8GB RAM памет и 128 GB пространство за съхранение, дебел е едва 7,77мм и тежи 175 грама. Батерията му е с капацитет 4300 mAh, като зареждането до 53% отнема само 15 минути, а пълното зареждане – 38 минути, благодарение на 66W SuperCharge. За продължителната автономна работа на устройството спомагат и иновативните технологии за течно и графеново охлаждане.

Повече информация можете да получите от https://consumer.huawei.com/bg/phones/nova9/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови