Ново съдържание във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и TV GO

Видео уроците на издателство „Просвета“ и секция за здравословен живот вече са на разположение на потребителите

OFFNews 06 април 2020 в 12:57 3229 0

VIVACOM предоставя ново съдържание, което ще подпомогне дистанционното обучение. От днес учениците, а и техните родители, могат да се възползват от новата секция “Училище“, включена във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и за TV GO , която съдържа видео уроци за онлайн обучение на ученици от начален и прогимназиален етап на обучение. 

Видео уроците са създадени от най-голямата издателска група „Просвета“ и са предоставени за ползване напълно безплатно. Те са част от изключително успешната инициатива на "Просвета" „Учим онл@йн с учител“, чиято цел е учениците да не пропускат учебния материал, независимо, че не посещават училище заради извънредната ситуация.. Видео уроците се водят от учители с богат опит по съответния предмет, а учебният материал се преподава според обичайното седмично разпределение на часовете. Учениците могат да получават задачи за самостоятелна работа, като учителите ще им дават нужните съвети и препоръки.

Още една придобивка за всички потребители на пакета MAXI за интерактивната телевизия на VIVACOM и за медийния портал TV GO е новата категория „Уелнес“. В нея клиентите ще открият полезни и приятни видеа, посветени на йога и здравословен живот. Категорията е създадена в партньорство със WNESS TV - единствената телевизия в България, която произвежда предавания за тренировки вкъщи.

Клиентите могат да проследят програмите „Йога с Криси“, „Модерна Йога за модерни хора“ ,„Пилатес с Диляна Костова“ и др.

Новото съдържание, включено във филмовия пакет MAXI, ще направи задължителния престой вкъщи по-приятен и здравословен. VIVACOM e солидарeн към настоящата обстановка в страната и продължава да предлага допълнителни услуги, за да осигури на клиентите повече възможности за общуване и полезни занимания вкъщи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови