Вдигат стъклена стена против куршуми около Айфеловата кула

OFFNews 09 февруари 2017 в 16:32 7866 3

Стена от противокуршумно стъкло ще бъде издигната около Айфеловата кула. 

Стената ще е с височина 2,5 метра, а целта е да се засилят мерките за сигурност около емблематичния монумент. 

Стъклената стена може да бъде поставена през есента. Тя ще замени грозните метални бариери, които бяха поставени преди Европейското първенство по футбол миналата година. 

Поставянето на бронирано стъкло е част от по-голям план за засилване на мерките за сигурност във френската столица Париж. 

Проектът ще е на обща стойност около 300 млн. евро, а самата стена ще струва 20 млн. евро. 

Проектът още се обсъжда от общинските власти, като някои общински съветници са притеснени, че с поставянето на стената Айфеловата кула ще се превърне в крепост, макар че туристите ще имат безплатен достъп до подножието на монумента. 

Айфеловата кула е посещавана от около 6 милиона туристи всяка година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13924

2

ScrewIslam

09.02 2017 в 19:44

До: Жертвата Пак не си си пил хапчетата. ЕС и Меркел НЕ СА ДЕМОКРАЦИЯ, а диктат на бюрократи, които ходят с охрана и нямат връзка с реалността, със здрава подкрепа от твоите дружки, левичарските медии, които благославят мултикултурализма.
А мулитултурализмът не е равенство. Той отнема права от гражданите на националните държави и дава ПРИВИЛЕГИИ на чужденци и главорези, които не искат да се интегрират. Меркел и медиите налагат АНТИДЕМОКРАЦИЯ в името на социалната справедливост – твоето кредо.
Ти няма да го схванеш, защото левичарството е шизофренно – иска да пие мляко от единствената крава, която винаги дава мляко - демократичната правова държава със свободен капитализъм – и в същото време крещиш неистово „Убийте кравата – тя е социално несправедлива - богатите стават богати като ме експлоатират“. Никога няма да схванеш, че богатството не се създава от експлоатацията на работника, а се създава в доброволно сътрудничество между 1 капитала, 2 капиталиста и 3 работника.

25665

1

Victimized

09.02 2017 в 17:10

Няма как, тероризма и екстремизма идват ръка за ръка с демокрацията....