Quantcast

В Русия създават "Антимайдан" - наказателни бригади срещу протестиращи

OFFNews Последна промяна на 21 януари 2015 в 12:41 5657 41

Руското обществено движение "Антимайдан", което беше създадено в началото на януари, ще организира специални тренировъчни лагери за своите активисти.

Ключовите фигури в "Антимайдан" твърдят, че в движението ще се включат около 10 000 души - бивши военни, казаци, "спортсмени и байкъри".

Сенаторът и заместник-председател на организацията "Бойно братство" Дмитрий Саблин обяви, че основната цел на всички структури в общественото движение е в никакъв случай "да не се допуска майдан в Русия".

Активистите публично твърдят, че ще "наблюдават митингите на опозицията" (каквото и да означава това).

"Ще ориентираме правоохранителните органи към тези провокатори, които с думи или дела подтикват хората към безредици. A в някои случаи, ако видим, че някой пали огън или гори гуми, ние ще го измъкнем от тълпата и ще го предадем на силите на реда", обяви Дмитрий Саблин.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.01 2015 в 11:18

Приликите с Хитлер юген и щурмоваците на нацистката партия не са никак случайни. Не са случайни и приликите м/у Расссията и фашистка Германия. Не са случайни приликите между заграбването на Крим и анексирането на Судетите в Чехословакия и т.н.
Кремълското джудже прави всичко възможно за да векува на власт.
За сметка на това руското общество се маргинализира и избива комплекстите си за световно величие.
Всички са доволни, но сметката с лихвите ще бъде горчива.
Един път я плати СССР, сега е наред матушката.

22.01 2015 в 10:09

Ей-й-ййй помиярите кат влаТко-паТко серат и на другия ден се връщат да си го подушат, а често пъти и да закусят изяждайки кафявия банан за втори път.
:)))))


Ето ти шпиц-команди. Не че ше усетиш разликата, ма поне малко да се пообразоваш. Фашисти в операта, щото като опре ножа за фронта, всички изведнъж престават с "Ще не вмерла", закачат по една георгиевска лентичка и беж при роднините в Русия. Повиквателната лекува.

http://youtu.be/EqJVJtkV50Y

22.01 2015 в 09:54

Професор Насрански:

"В Америка бият негрите!" :) Дъхти на мухъл отпреди 60-ина години. При това - червен!

А и, насрански, какво цивилизовано намираш в шпицкомандите бре, пич? Или, според теб, казаците, фатмаците, "бившите спортисти" (дето у нас им викаме "мутри") и рокерите са стожер на съвременната цивилизация? :)

22.01 2015 в 08:36

До "Професор" Балкански :)
Хич даже и не само на улицата ги стреля полицията, направо в къщите им влиза и стреля, че и от време на време даже без да влиза.
Аз за "Омерзен съм" - не се притеснявай - и ние се чустваме така спрямо теб, ама не го афишираме по форумите в новинарските сайтове.
BTW: гледам активизираш дейностите си - да не са ти вдигнали заплатата ? А осигуровки плащат ли ти - щото нали знаеш - пенсия те чака !

22.01 2015 в 05:43

Тоест, групата и ноу-хау-то на Петното

22.01 2015 в 02:48

Гацо каза!
Айдя я я яя, надниЧарЯ, почвайте: САМО Путин е виновен! Той и НИКОЙ друг! Толкоз!
Почвайте, че инаК с толкоз мижав надник, дилърчетата за ефтинджос ще ви дават сено за магарета, вместо качествена трева. Е, не че са сбъркали откъм животното, ама пък сеното за магарета прави КратунЯ голяма, ама празна!
Затуй почвайте: Путин е виновен! Само той и никой друг! Толкоз!
"Rebus sic standibus!" (на турски, използван от българи – това е дереджето).
Гацо каза!

21.01 2015 в 20:20

Еми РОССИЯ все пак е цивилизована страна. Ето създават легитимна организация, за да не се стига при тея протести до ЕКСЦЕСИИ.

Не е както във ФАЩ, където полицията направо застрелва на улицата негрите. Само вижте дори колко много примери публикуваха тук ОФФците за ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ над афроамериканци във ФАЩ само в последно време.

Омерзен съм.

21.01 2015 в 19:37

Познато, нали? И на нас ни организираха протести и контрапротести, явно от едно и също място спускат командите и като гледам им е трудно да измислят нещо различно.

21.01 2015 в 19:28

В тази цъфтяща държава,с тези високи доходи какъм "Майдан",че и анти-"Майдам"бе,другари?Всичко това е долна инсинуация!Тези кадри са направени в ЦРУ с цел да подкопаят устоите на Великата,Непобедимата,с ядрено оръжие...А пък я сринаха без война!

21.01 2015 в 18:51

НАЧАЛОТО НА КРАЯ :)