Украинската армия ликвидира легендарен командир на Русия, звезда в ефира на Скабеева

OFFNews 19 юли 2023 в 11:18 12385 8

Снимка

Любимецът на Олга Скабеева Денис Иванов - Ташкент е бил ликвидиран с пряко попадение с FPV дрон-камикадзе.

Украинската армия е ликвидирала един от най-медийните руски командири, командващия 123-та мотострелкова бригада на руската армия с позивна Ташкент, съобщиха в сряда сутринта източници в Москва. С прискърбие за гибелта на Ташкент съобщи двукратната носителка на Златното перо на Русия и любима на Владимир Путин пропагандистка Олга Скабеева. Водещата не криеше, че се задъхва само като му чуе името и винаги използваше за Денис Иванов словосъчетанието "легендарен комбриг" (командир на бригада, б. р.), а самият командир беше редовен гост в предаванията й.

ВСУ са локализирали и убили Ташкент с директно попадение с дрон в автомобила, с който се е движил. Кремълските източници не съобщават къде е загинал командирът на бригадата, единственото уточнение е, че това е станало в "зоната на специалната военна операция". За убийството му е използван дрон-камикадзе от типа FPV, каквито, обикновено, доброволци купуват като дарения за ВСУ.

Руските медии направиха от Денис Иванов фронтови идол миналата пролет. Тогава неговата бригада участва в ожесточени боеве в района на Луганск. Дивизията на командира на бригадата изигра основна роля в превземането на Рубежне, Северодонецк и Лисичанск. Според утвърдената от руските медии биография на военния той заминал за фронта през 2014 като се издигнал  от обикновен редник до командир на бригада с чин полковник. Официална негова биография липсва в сайтове на военното ведомство на Русия или Луганск, не е получавал никакви награди и, както пишат днес телеграм каналите, никога нямаше да стане медийна звезда, ако не е била Олга Скабеева, превърнала го в част от мебелировката на студиото на своето предаване "60 минути". Дори посмъртно Скабеева говори за убитий с патос и ентусиазъм като на влюбена жена, отбелязват рускоезичните телеграм канали. Поклонниците на Ташкент скърбят, че Денис Иванов никога не е получавал звездата на Герой на Русия, докато тик-ток командирът на Рамзан Кадиров Адам Делимханов имал такава награда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

8

Constanza

20.07 2023 в 00:36

Чак пък легендарен...

2550

7

alfakentavur

19.07 2023 в 18:21

Рашисткото мекеренце много беззъбо стана. Като наближи минус 10К.

Човек да си помисли, че дроновете са нещо "без аналогово". Да не би да са измислени от СССРайха?
Опа. Те без отвлечени германски инженери от ВСВ нищо вече не могат да "изобретят".

710

6

Д-р Мазникуров

19.07 2023 в 18:15

Е туй да и е проблема на мастията, ами ще му дадат сега и значка, и орден, че и паметник може в селото му да вдигнат :)! Тях в туй ги бива! Хайде, пожелавам им да увеличат многократно производството от щампата и поточната линия за посмъртни значки и медали на техните гадове!

345

4

Джендо Джедев

19.07 2023 в 12:38

"Водещата не криеше, че се задъхва само като му чуе името"

Сигурно се е и подмокряла. Е, сега има още едно мокро нещо - петното, останало от тоя оркски главорез. Прекрасна новина!

12407

3

Bad Horse

19.07 2023 в 12:17

ми... да е жив и здрав.

-240

2

редовно четящ

19.07 2023 в 12:13

Нека хубавите новини се множат!

-529

1

6екеr4о

19.07 2023 в 11:40

И аз бях доброволец на дарения за ВСУ, аз ще продължавам да бъда доброволец!

А скабеева е креслива пропагандаторка на тъпоглавието и ще си понесе заслуженото...
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика