Тръмп е напуснал болницата за кратко, за да се види със симпатизанти

OFFNews 05 октомври 2020 в 07:16 4104 1

Снимка архив

Американският президент Доналд Тръмп за кратко е напуснал болница "Уолтър Рийд", за да се види със симпатизанти, предава Ройтерс. Той беше хоспитализиран в болницата след положителен тест за COVID-19 в петък.

Доналд Тръмп се появи в черен автомобил, от който помаха на симпатизантите си, събрани пред болницата. Той и останалите двама души в колата носеха маски.

Малко преди това Тръмп публикува кратко видео в „Туитър", в което заяви, че е научил много за COVID-19 след като лично го е преживял. Той съобщи, че ще направи неочаквана визита на "великолепните патриоти" пред болницата в едно от предградията на Вашингтон, където той се лекува. Тази негова визита обаче е ненужна и застрашаваща живота на другите, заявиха медици, цитирани от Ройтерс. 

Според Джеймс Филипс - лекар от болница "Уолтър Рийд", всеки, който е бил с Доналд Тръмп по време на тази негова визита, ще трябва да остане под 14-дневна карантина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12407

1

Bad Horse

05.10 2020 в 10:04

Продължават да не го разбират медиите този човек и затова ги върти на малкия си пръст. Сега фабулата е че той е умаловажил риска от вируса и затова се заразил, и продължава да го омаловажава дори в болницата.

Но за неговите симпатизанти и за голяма част от неутралните хора в средата между 2-те партии, той поиска от американския народ да се върне на работа и да приеме риска от заразяване. Което той също направи, не се скри в мазето като Байдън. И се зарази даже!

За тези хора, това е лидерско поведение. За него, контакта с феновете го зарежда с енергия и го лекува повече от всякакво лекарство. Той е нарцис, не може да стои затворен без обожаваща го тълпа. Продължителната изолация е смърт за него, фигуративно и може би буквално.
 
X

Да помогнем на украинските деца!