Свалиха пътник от самолет заради шега с ебола (видео)

ОFFNews 10 октомври 2014 в 19:22 7324 1

Медицински лица в предпазни костюми претърсват самолета.

Снимка Кадър от клипчето.

Медицински лица в предпазни костюми претърсват самолета.

Четирима души в предпазни костюми, приличащи на синя космическа екипировка, се качиха на щатски полет, след като пътник се пошегува неподходящо, че страда от ебола, съобщи "Уошингтън пост".

Не е ясно какво точно е казал мъжът, докато самолетът от Филаделфия е кацал в Пунта Кана в Доминиканската Република. Пресата е съобщила, че той е кихнал и е казал: "Имам ебола, всички сте прецакани".

Представител на авиокомпанията е заявил, че неидентифициран пасажер е заявил, че пристига от Африка.

Според Ей Би Си друг пътник е чул това и е уведомил стюардеса, която на свой ред е сигнализирала на капитана. Самолетът е бил спрян на линията за кацане заради "възможен здравословен проблем на борда", а на пътниците е било казано да останат по местата си, коментираха от компанията.

"Ще изглежда по-зле, отколкото е. Работя това от 36 години и мисля, че мъжът, който го каза, е идиот. Казвам го направо и не ми пука, ако той ме чуе", е заявила през говорителя на самолета една от стюардесите.

Четиримата екипирани мъже се качили на самолета, целите облечени в сини найлонови дрехи и с маски за дишане на лицата. Хората извадили телефоните си, за да ги снимат. След няколко минути те извели един мъж от самолета.

"Шегувах се, не съм от Африка", се чува да казва във видеото виновният. Той е кашлял няколко пъти по време на полета и е бил отведен в медицинския център на летището за изследвания, които не открили симптоми на ебола.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!