Сочи след олимпиадата - мъртвият град (снимки)

OFFNews Последна промяна на 03 април 2014 в 14:04 25065 36

1/1

Олимпиадата и параолимпийските игри отминаха и десетките хиляди обитатели на новопостроеното олимпийско градче в покрайнините на Сочи - спортисти и екипи организатори, доброволци, строители, охранители, персонал, чиновници, изчезнаха.

Резултатът, заснет от руския блогър Александър Валов, е едно ново, но необитаемо, печално и мъртво градче на руското Черноморие. Подобна е съдбата и на много други градчета - олимпийски домакини в света. Вижте го

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.04 2014 в 16:58

Икономиката във почти всички държави е еднаква,всички хора са с кредити,харчиш чухди пари с проценти,живееш предварително живота си на години напред,просрал ,ял, пил,а после ще печелиш и ще връщаш,схемата е същата,но наобратно,туризъм прави тълпата,а пари на банкети на живот няма,всичко тече на гардироби компютри коли квартири,а кога ще живейте бе тъпанари???

04.04 2014 в 14:58

Уважаеми "гражданин", непременно ли човек трябва да е "фоб" за да види очевадното? Очевидно, някогашният символ на американската автомобилна индустрия умира, от старост, да речем! Но след относително дълъг, славен и печеливш живот! Очевидно е и, че това кичозно-шарено, изпълнено в съответствие с естетиката на "уникалната Руска Цивилизация" градче, е МЪРТВОРОДЕНО! Което не му пречи да струва над 50`000`000`000 долара!!!

04.04 2014 в 12:35

Ако някой иска да снима мъртъв град не е необходимо да се ходи толкова далече. Банско е само на 100 км и след края на сезона (а тази година и в разгара на сезона) може да се снимат цели квартали и огромни хотели в които не свети нито един прозорец. Единствената разлика е, че там даже не е имало Олимпийски игри.

04.04 2014 в 12:16

Абе тука никой не се напряга да пише умно,влизат да поспорят да напсуват някого и да разхлабят жилата,стимул няма нищо не се решава тука ,народа е безгласна буква

04.04 2014 в 11:21

В провинциален град в Русия за двустаен апартамент руснаците плащат 70 евро такси в месец,в Москва 10 евро по малко,но там има други такси,имам познати от град Таганрог,15 години живеят в Москва плащат 800 :евро за едностаен и плюс всеки месец таки на апартамента си в Таганрог,сега таксите ще се вдигат на 120 евро,народа в русия нищо на получава от богатствата,плаща много такси и глоби,,преди години беше добре съгласен но това време отдавна мина

04.04 2014 в 10:50

До всички червени ташакисти-комунисти-русосифилистици!Другари товаришутки,казвате че всички олимпийски градчета имат такава участ...да,ама не!Още повече,че Сочи е най големия руски курорт!И не е малък град!Интересно,що рашастанците се натискат да купуват у нас,а не в Сочи?Ще ви отговоря.По доброто обслужване,комуникация,по качествено строителство,цените на продуктите и тн.Не искат парашките да са в Кавказ,щото там може и да ги думне някой планински орел..ха-ха!Мазните могат да ги надупят по всяко време!Ей затова пустее прехваленото Сочи,дето глътна над 51 милиарда долара,само и само ,Путья да докаже колко е велик!Оттук идва и отслабване на икономическата стабилност на Рашастан!Да не мислите ,че на Путья много му се е искал Крим?Просто това е едно отвличане на вниманието на обикновените рашастанци!Кризата,идва с голяма сила в тази азиатска държава,и скоро ще видим комуноидите накъде ще избият!Да не дава господ да натиснат копчето,тогава и ние ,и тея дето чаткат тук за някоя копейка,ще се изпарим!Просто ще загине света,заради един малоумен и крадлив палячо!

03.04 2014 в 22:36

Борчета край морето - яка идея!

Сега е началото на пролетта - нито за ски, нито за плаж - кой очаквате да напълни курорта? Слънчев бряг да не е по-пълен сега?

03.04 2014 в 20:20

Вижте обаче, за какво качество на строителството става дума! Всичко е направено да издържи няколко месеца и после може и да се срути. За боклуците няма да коментирам.

03.04 2014 в 20:07

Изглежда тези, които обвиняват медията в русофобия, не я следят изобщо. По време на Олимпиадата имаше статия за бившите запустели градове из света, където са се провеждали спортните събиия. Ама кой да чете. Вместо да сочите с пръст, вземете си почесете главите и се осведомете малко. Омраза, жлъч и простотия под всяка статия. И не само в тази медия...

03.04 2014 в 20:03

Африка също е богат континент,но се разкъсва от военни конфликти,и народите са бедни