Шефът на McDonald's отстранен заради връзка със служителка

OFFNews 04 ноември 2019 в 13:33 2708 0

Снимка Pixabay

Главният изпълнителен директор на McDonald's Стив Ийстърбрук се разделя с поста си заради връзка със служителка на веригата за бързо хранене", съобщи Си Ен Ен.

В изявление на компанията се посочва, че Ийстърбрук е "демонстрирал лоша преценка, в т.ч. за връзка по взаимно съгласие със служител".

В имейл до работещите във веригата за бързо хранене досегашният мениджър пише, че съжалява за връзката. "Колкото до моето оттегляне, наскоро започнах да се виждам със служител на компанията по взаимно съгласие, което нарушава политиката на McDonald's", посочва той. Правилата не позволяват на мениджърите романтично обвързване с подчинени.

"Това бе грешка. Предвид ценностите на компанията, съм съгласен с борда, че е време да продължа в друга посока. Надявам се уважавате желанието ми да запазя личния си живот", допълва Ийстърбрук.

Той бе начело на Ms Donald's от 2015 г. досега. Си Ен Ен посочва, че мениджърът прави смели реформи, които се оказват трудни, но успешни и продажбите на компанията се покачват.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!