Quantcast

САЩ, Русия, Китай, Северна Корея и Великобритания подслушвали Меркел

Последна промяна на 24 ноември 2013 в 13:54 3430 4

Владимир Путин и Ангела Меркел. Снимка: ЕПА
Владимир Путин и Ангела Меркел. Снимка: ЕПА

Американските спецслужби не са единствените, които са подслушвали мобилния телефон на германския канцлер Ангела Меркел, твърди германското списание Focus.

Това са правили също службите на Русия, Китай, Северна Корея и Великобритания. 

Изданието отбелязва, че до този извод са стигнали германските спецслужби.

Обкт на подслушването е бил само един от мобилните телефони на Меркел, който не е бил снабден със средства за криптографска защита.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.11 2013 в 22:43

Сигурен съм, че българското правителство не е било подслушвано. Явно затова мълчат като партизани на разпит по случая. Да не засегнат случайно Големия Брат.

24.11 2013 в 22:15

При Сорос в ЦЕУ ни преподаваха преди кризата как се правят финансови кризи и картели. Участваха евродепутати (Бокрош), финансови министри на Полша, Унгария (Ростовски). После открих, че всички имаме неволни импланти за контрол на съзнанието на мрежата на Телеком Австрия и така е с много политици и основни бизнесмени в България от няколко години. Истината е, че зад всичко е ЕК и ЕЦБ с търговските им банки. После рабитих в БНБ когато училите при Сорос и останалите организираха умишлено балон на фондов пазар, жилищен пазар за около 30 млрд лв което съсипа икономиката за това десетилетие. Проблемът е че хора като говерньорите на БНБ, Орешарски, Чобанов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Калин Христов, Стати Статев, Андрей Василев, Мариела Ненова, Цветан Цалински, Росен Розенов са организирана престъпност от търговските банки, телекомите и енергетиката с контрол на съзнанието, работил съм с тях, даже ме отровиха. А от БГ бюджета колко се креде!

24.11 2013 в 15:11

:)

24.11 2013 в 14:26

Девиз на германските спецслужби - "СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА".