Самолети изписаха „Тръмп е отвратителен” в небето над американски град (видео)

OFFNews Последна промяна на 02 януари 2016 в 09:10 5020 13

Пет самолета изписаха обидни послания за кандидата на президент на САЩ Доналд Тръмп в небето над Пасадина в американския щат Калифорния, съобщи Reuters.

Посланията се появиха по време на ежегодния Парад на розите.

„Америка е велика! Тръмп е отвратителен. Който и да е, но не и Тръмп”, гласяха посланията.

През последните седмици Доналд Тръмп беше критикуван заради изказванията си за това да не бъдат допускани мюсюлмани в САЩ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.01 2016 в 03:21

ТРЪМП ще бъде НАЙ-ВЕЛИКИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ след Рейгън.

CAN'T STUMP THE TRUMP!

https://www.youtube.com/watch?v=SRtlUi3OJ_c

https://www.youtube.com/watch?v=TA6L92swOLY

С ВАС СМЕ, ДРУГАРИ!

04.01 2016 в 01:43

...lapsus calami, да се чете Lyman Lemnitzer ..."Като поемащ поста главнокомандващ силите на НАТО и тогава председател на комитета на началник щабовете." sorry

04.01 2016 в 01:32

...Виждам - доста обамолюбиви педе...моде...ратори са налазили коментарите. За сведение - ВИНАГИ в следвоенната история на света -управлението на социалистите(демократите) в САЩ съвпада с упадък на свободите, демокрацията и благоденствието в света. Като се започне от Кенеди, който галеше Хрушча с гъше перо, позволи издигането на берлинската стена, позволи да му инсталират под гъза ракети в Куба, предаде десанта на Плая Хирон на заколение. Прочее, демонтажа на съветските ракети от Куба е заслуга на ЦРУ, Макнамара и натиска на републиканците в конгреса и сената, влиянието и решителността на Генерал Лорис Норстед (напускащ следд два три месеца поста по онове време Командващ силите на НАТО). решителността и твърдостта на генерал Найман Норстед - поемащ поста главнокомандващ силите на НАТО и тогава председател на комитета на началник щабовете. Кенеди позволи СССР да се съвземе след войната и тази дива паплач да стане първокласна световна военна сила. О, да Джей Еф Кей най е известен с туй че ебал Мерлин Монро и постфатум казал на берлинчани: "за бога, братя, дръжте се". По време на идиота Джими Картър Запада загуби Иран почти цяла Африка, предаде единствените си боеспособни съюзници Израел и Тайван, загуби Централна Америка и аха-аха и Флорида :). А полуразложения, Тъпия Брежнев го презираше и се държеше с него като с подчинен. САЩ ОКОНЧАТЕЛНО загубиха военно превъзходство станаха разграден двор за съветските шпиони!
Дойде време за ВЕЛИКИЯ РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТА - РОНАЛД РЕЙГЪН - Който възстанови САЩ като водач на света, унищожи СССР, унищожи световното господство на Империята на злото. След това двама кретени - демократи - Бил Клинтън и Мбукеле Укелелеле Обама направиха и правят всичко възможно за да унищожат САЩ, свободата и да възстановят един свят на постоянни локални конфликти войни и нищета. За Рейгън, преди да го изберат се пишеха същоте идиотии каквито сега чета за Доналд Тръмп. Любителите на американския социалистически либерализъм явно са получили стари вестници от където копират повърхностнните си идиотии. Искат врътоглавата клинтънка? Сводницата на собствения си съпруг?

Прочее, java ъплета който извежа облачета както текст - може да ви напише какъвто си искате текст - примерно -как Бил Клинтън пъхал в дудата на Моника Левински пуричката която Хиларито я държала в нейния Humidor* :))
_________________________________________________________
*Humidor значи кутия за съхранение на пури, но думата значи и "овлажнител" :))))

02.01 2016 в 15:43

Най-добрата комбинация би била Тръмп/Сара 'Who's naylin' Пейлин.

02.01 2016 в 14:10

Който и да е,само да не е демократ. Лично аз бих подкрепил Доналд Тръмп,но републиканците няма да го номинират за президенски кандидат.Тръмп казва на американците неща които хората знаят,чустват,но по официалните медии никой не коментира. Тръмп финансира сам кампанията си и затова много му е зор какво ще кажат CNN,MNBC и другите медии за него.Тръмп казва истината за американското образование,за бизнес климата в страната,за здравеопазването,за емигрантите които на тълпи минават граница и за още много неща. Тръмп им казва на медиите,че хората трябва да изберат президента,а не телевизията и радиото да го наложат.Всичко това обърква плановете на тия които задкулистно управляват САЩ и естествено пак ще изберат за президент някой послушен- като Тед Круз или Марко Рубио.

02.01 2016 в 13:34Дали партийната принадлежност е по-важна от личните характеристики и виждания на човека? Всеки, който мисли така, е идиот. Само подобен тип разсъждения дават шанс на дебили като Тръмп и това е страшно.

02.01 2016 в 12:50

Лайнобералните педалчета освен да се насират в импотентна ярост друго не могат да направят :)

CAN'T STUMP THE TRUMP

02.01 2016 в 10:33

"Който и да е, но не и демократ" е трябвало да напишат.

02.01 2016 в 10:12

За българския десен еснаф е обидно да се говори лошо за простаци, расисти и богаташи, а тръмп е неочаквано агресивна комбинация от трите.

02.01 2016 в 09:45

Че какво им е обидното на посланията? Освен дето са верни, де.