Русия плаши, че ще нанесе удари срещу украински АЕЦ

Честна пионерска! Путин разказа, че диверсанти на Буданов, обучени от Агенти на короната по заповед на САЩ, са се опитали да взривят електропровод край руска АЕЦ

OFFNews 12 септември 2023 в 13:31 5521 5

Путин
Путин във Владивосток.

Руският диктатор Владимир Путин заяви, че британските служби за сигурност провокират Русия да нанесе удари по украински ядрени електроцентрали.

В речта си на Източния икономически форум във Владивосток той разказа как ФСБ е задържала няколко диверсанти, за които се твърди, че са се готвели да взривят опорен електропровод в близост до руска атомна електроцентрала. Според него целта е била да "наруши работата на електроцентралата".

Разказвайки тази история, Путин заяви, че диверсантите са били от "украинските специални служби" и са били обучени от "британски инструктори" по заповед на "същите тези американци".

"Осъзнават ли изобщо с какво си играят? Дали ни провокират към някакъв вид ответни действия срещу украински ядрени съоръжения, ядрени електроцентрали? Знам, че след моите думи там отново ще започне вой: "Това отново са заплахи, ядрен шантаж" и т.н.", каза Путин.

Руският президент подчерта, че "това, което току-що казах, е пълната абсолютна чиста истина".

Заслужава да се отбележи, че при описанието на предполагаемото задържане на диверсантите Путин използва израза "на наша територия", като ясно разграничи окупираните от Украйна територии, официално записани в руската конституция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

318

5

Valioka

12.09 2023 в 20:48

Заглавието не е баш пълно, би трябвало да е "Русия плаши (гаргите)...". Защото ако рассия можеше да плаши, нямаше путя да лиже г.зо на Ким за оръжия. Аз не знам, ако си рашистки трол (тука се поизчистиха, но по другите сайтове бъкат-бъкат), откъде ще намериш душа да продължаваш да тролиш, след това падение. Представяте ли се бе, драги тролове, вашият идол кани го..но, което никой, никъде, никога не е канил за да го моли за подкрепа. Еб..си падението. И рассия продължава да плаши... Е, с какво?... Да, тя има с какво да плаши, ама чичко Си наблюдава, защото граничи с изродите, а никак не му се занимава с ядрени л.йна. Той си има други планове, но в тях не влиза ядрена война, за която Медведев бленува ли бленува, без да си дава сметката, че при подобна ситуация, няма вече да може да се дави евридей с водка... Но тя водката го е докарала дотам... Май много се разприказвах...

135

4

Far Rider

12.09 2023 в 16:07

Щом Путин го казва значи е истина. Той никога не лъже когато спи.

1935

3

Муню

12.09 2023 в 16:06

Аматйор!
Нашия се кръсти ен на брой пъти, докат казва "това, което току-що казах, е пълната абсолютна чиста истина"

2099

2

Mateevk

12.09 2023 в 15:18

Чистата, абсолютна, неподправена, суперистинска истина! Абе истината си е просто истина и няма нужда от прилагателни и украшения. Като почнеш да ги слагаш, значи лъжеш!

-1650

1

ob1

12.09 2023 в 15:06

Да не ги хванаха с чували захар? За един прЕАтел от ФСБ питам...
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки