РИА Новости: Украинската армия използва черна магия във войната

OFFNews 04 май 2022 в 13:09 2880 2

Снимка РИА Новости

В щаба на поделение А4472 на Въоръжените сили на Украйна в Луганската народна република са открити следи от черна магия. На стената е намерен сатанински печат, вероятно част от ритуал за освещаване на оръжия, съобщи агенция РИА Новости. Агенционната статия е в раздел „Политика“ в главната емисия на РИА от сряда.

„Това е магически сигил (символ), състоящ се от много пресичащи се линии. Какво означава е трудно да се каже със сигурност, в него можете да видите както обърнат знак на анархия, така и част от знака „SS“, руната зиг, ясно се вижда в крайния ляв сектор на кръга и еврейската буква „Zain“, написана на немски, което означава меч или оръжие“, каза културологът Екатерина Дайс, към която от РИА Новости са се обърнали за консултация.

Според нея на библейски иврит Zain означава „меч“, а глаголът „lezaen“ означава „да въоръжавам“. Културологът предполага, че авторите на заклинанието са извършвали ритуали за укрепване на оръжията или са „помолили“ да им бъдат изпратени още оръжия.

Целият рисунък е бил направен без откъсване на четката от повърхността на стената, което според експертката, потвърждава намерението на автора да му предаде магическа сила.

Във връзка с обезпокоителните действия на украинската армия „Комсомолска правда“ припомня стар случай отпреди две години, когато беше съобщено , че в град Ромни , Сумска област на Украйна, служителка на администрацията е организирала сеанси на черна магия в работно време за да нанесе вреди на кмета и на други служители. „В продължение на няколко месеца жената е хвърляла взета от гробище пръст до вратата на кметството. Според вярванията такъв ритуал е в състояние да донесе беди и нещастия на „жертвата“ и дори скръб на нейното семейство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

2

случайно прочетох

06.05 2022 в 18:25

:-))))))))))))
Тия съвсем изплискаха легена!
Не им е виновна нито черна магия, нито зелени човечета, а и Купидон не е! Може да е водката или антифриза......

"Агенционната статия е в раздел „Политика“ в главната емисия на РИА от сряда." :–))))))))))))))))

-60

1

офф бее

06.05 2022 в 16:46

Божеее, какви простотии...

Ма как не ги е срам бе...УжасТ...
И рисуват със спрей без откъсване на четката! Пристаяш ли си
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки