Принц Хари се включи в помена на майка си, принцеса Даяна, чрез видео връзка

OFFNews 15 март 2024 в 14:37 1336 0

Принц Хари се включи в помена на майка си, принцеса Даяна, чрез видео връзка

Снимка Getty images

Принц Хари се включи в помена на майка си, принцеса Даяна, чрез видео връзка

Херцогът на Съсекс Хари говорил на публиката на събитието, посветено на Даяна, чрез видеовръзка, след като Уилям си тръгнал, като по този начин подхранил нови спекулации за разрив между двамата, написаха световните агенции.

Херцогът на Кеймбридж Уилям присъствал лично на събитието в Музея на науката в Лондон в четвъртък вечерта, където произнесъл реч по повод 25-годишнината на наградата "Наследството на Даяна", както OFFNews вече писа.

Той заявил, че майка му го е научила, че "всеки има потенциала да допринесе с нещо за общото благо".

Принц Хари, херцогът на Съсекс, се обърнал към присъстващите чрез видеовръзка, след като Уилям си тръгнал.

Той говорил около половин час след края на церемонията и казал: "Много ви благодаря, че вдъхновявате толкова много други хора и в същото време защитавате наследството на майка ми, наистина оценявам това."

В това време холандският крал се пошегувал със скандала с редактирането на снимките на принцесата на Уелс Кейт.

Крал Вилем-Александър поздравявал представители на обществеността в Цутфен, когато едно малко момиченце направило препратка към снимка на цялото му семейство. "Наистина? Поне не съм я обработил с фотошоп", казал той.

По-рано тази седмица няколко големи фотографски агенции изтеглиха първата официална снимка на Кейт след операцията ѝ заради опасения, че тя може да е била манипулирана. Скандалът беше породен от факта, че Кейт не е виждана на публично място от Коледа, когато претърпя стомашна операция.

По-късно принцесата се извини, като заяви: "Както много фотографи аматьори, и аз понякога експериментирам с редактирането."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика