Найджъл Фараж се появи в британско риалити шоу

OFFNews 21 ноември 2023 в 08:09 1443 3

Снимка БТА/AP

Найджъл Фараж

Присъствието на Найджъл Фараж в риалити шоу по британската телевизия накара мнозина във Великобритания да се ядосат, предаде Франс прес.

Агенцията припомня, че Фараж изигра важна роля в кампанията за Брекзит.

Сега бившият евродепутат, известен с евроскептичните и антиимиграционните си позиции, дебютира в риалитито "Аз съм знаменитост. Измъкнете ме оттук", излъчвано по телевизия Ай Ти Ви и следено от 7 милиона зрители.

Участниците в риалитито, които в по-голяма или по-малка степен са знаменитости, се намират във враждебната среда на австралийската джунгла, където посрещат най-разнородни предизвикателства и се изправят срещу природни стихии. Зрителите решават кого от тях да елиминират в хода на риалитито.

"Аз съм герой за някои хора и абсолютен злодей за други хора", заяви 59-годишният Фараж в първия епизод на предаването. "В джунглата вие ще откриете истинското ми Аз. Вие може би ще ме заобичате още повече или ще ме намразите още повече", добави политикът, преди да напъха главата си в каравана, пълна със змии. "Аз си имах работа със змии в Европарламента, мога да се справя с това и тук", похвали се Фараж.

Други британски политици също са участвали в това риалити преди него. Сред тях е Мат Ханкок, бивш министър на здравеопазването от времето на пандемията от КОВИД-19. В миналогодишния сезон на риалити формата Ханкок похапна тестиси на кенгуру и се остави да го ухапе скорпион. Заради участието си в програмата обаче той беше отстранен от Консервативната партия.

Сега появата на Фараж, който е получил хонорар, породи гняв сред феновете на програмата, като се чуха призиви той да бъде бойкотиран. Мнозина се опасяват, че човекът, изиграл ключова роля за Брекзит, ще използва предаването, за да изразява политически позиции, които няма да бъдат цензурирани. Други мислят, че кариерата на Фараж в политиката не е приключила. Някои дори спекулират, че той може да се озове начело на управляващата Консервативна партия, въпреки дори не е неин член, отбелязва АФП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

3

dolivo

21.11 2023 в 11:16

Руска подлога, активно сапунисваща се като евроскептик

135

2

Far Rider

21.11 2023 в 10:00

Неговата кариера свърши с разкриването на сметката в която Русия му е превеждала пари.

900

1

Rex

21.11 2023 в 08:23

То на клоуна мястото му е в шоуто. Две мнения по въпроса няма.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки