Медведев: Обама сякаш има форма на психическо отклонение

OFFNews Последна промяна на 15 октомври 2014 в 15:23 7156 20

Дмитрий Медведев

Изказването на американския президент Барак Обама, в което нарече Русия втората по значимост заплаха след разпространението на ебола, сякаш показва психическо отклонение. Това заяви в интервю за CNBC руският премиер Дмитрий Медведев.

„Тъжно е, сякаш е форма на психическо отклонение“, коментира Медведев.

На сесията на Генералната Асамблея на ООН Обама постави Русия на второ място сред най-големите заплахи – след смъртоносния вирус ебола и преди терористите от „Ислямска държава“.

Възстановяването на отношенията между САЩ и Русия е невъзможно, тъй като те са били нарушени от „разрушителни и глупави санкции“, подчерта Медведев.

Нека да си говорим направо, не ние сме измислили тези санкции, измислиха ги нашите международни партньори. Както е прието да се казва при нас – Бог да ги съди. Ние безусловно ще преживеем тези санкции, каза Медведев. 

Русия няма намерение да пресъздава СССР. Някои страни използват този мит, за да консолидират елита си. Всички помним: руснаците идват, това значи, че можем да се консолидираме и въз основа на това да проведем парламентарни избори... Ако така ви харесва, заповядайте, радвайте се, допълни премиерът.

Светът се промени, Съветският съюз вече го няма. Има Руска Федерация, която е основана на своята Конституция, приета от народа на нашата страна. Тази Конституция провъзгласява същия набор от ценности, който се възприема от болшинството от човешкото общество. Приоритети са правата на човека, демокрацията, защита на частната собственост, развитието на страната на пазарен принцип и т.н. Няма да изброявам, защото тези ценности са универсални. Затова никой не иска да върви назад, към миналото няма пътища, посочи Дмитрий Медведев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.10 2014 в 15:53

Класика в жанра - всеки новоизлюпен диктатор като матрьошката Медведев/Путин смята останалия свят за пропаднал, а нормалните политици за луди. Класика е и краят на всеки диктатор. Кървав. Лошото е, че докато се стигне до края на диктатора се проливат и тонове невинна кръв.

16.10 2014 в 11:37


@ Професор Балкански

Горещо Ви препоръчвам да придружавате писането по форумите с четене. Също така е важно да четете подбрани, т.е. достоверни източници на информация.

Ако четете, ще установите, че Барак Хюсеин Обама е роден в Кения (а не в Нигерия, както твърдите Вие). Барак Хюсеин Обама е президент на САЩ (а не Генерален секретар, както твърдите Вие).

Последен коментар: тонът Ви е систематично груб, циничен и отблъскващ. Сближете се с някого. Вземете си котка. Ще Ви е отрази добре да се научите да обичате.

16.10 2014 в 11:31

То нормални в политиката няма...

16.10 2014 в 11:25

Кошмар! Фашистът Медведев е прав, за мое най-голямо съжаление.

15.10 2014 в 20:10

Рашизм – это идеология и практика правящего режима Российской Федерации, базирующаяся на идее превосходства «российских соотечественников», их «особой цивилизационной миссии», антидемократизме и неоколониализме советско-имперского типа, использовании православия как моральной доктрины, и на геоэкономических инструментах, в первую очередь, энергоносителях.
Попросту говоря, Рашизм – есть разновидность фашизма, адаптированного для условий СССР и России.

15.10 2014 в 20:09

Хотел ты спиздить территории
Но помнить будут о другом:
Ты оказался для истории
Всего лишь маленьким хуйлом.

15.10 2014 в 18:56

Те хемороидите(сащ) са даже преди ебола като заплаха!!!!

15.10 2014 в 18:20

За някои неща не е прав Обама!Например за подреждането на световните заплахи,Русия категорично заслужава първо място,като основен спонсор на ислямския тероризъм.
А Медведя,какво да го коментираме,нормално е от толкова рокади и въртележки в кариерата да изгуби ориентация.Само медицинска сестра не е бил....,но кой знае?Каквото му заповяда Голямото джудже.

15.10 2014 в 17:58

руската наглост и безсрамие нямат граници. " Приоритети са правата на човека, демокрацията, защита на частната собственост, развитието на страната на пазарен принцип и т.н."

Ха-ха-ха, кого ще лъжете бе, блядове мръсни? Нали сте си същите комунистически свине, каквито бяхте!
Баси, и тези лайнари ще ми говорят за свобода и демокрация...

15.10 2014 в 17:55


Падащата цена на петрола води до не само до психични отклонения но и до пълна загуба на разсъдък. Цената стигна невиждано от години дъно 83,690$ за барел, под 85$.
И когато лицето е в невъзможност да говори – обажда се гъзът от най-демократичната система досега в Русия – системата „лице-гъз“.

Попитали радио Ереван каква е политическата система в Русия и може ли да се нарече демократична:

–Хм, системата се нарича Путь-Медвед и се състои от лице и гъз, които периодично сменят местата си. Оригинално е, че дори и когато гъзът е заел мястото на лицето в системата, ръководещо за Русия си остава пак лицето. Очевидно рокадата гъз-лице в Русия се приема за демокрация.