Quantcast

Магазините за марихуана в Колорадо не могат да смогнат с поръчките

OFFNews Последна промяна на 07 януари 2014 в 14:41 9891 29

Магазините, които продават марихуана в Колорадо, САЩ, не могат да смогнат с поръчките, а някои от тях скоро ще останат и без стока, съобщава "Russia Today".

Въпреки че са минали едва няколко дни от легализирането на марихуаната в Колорадо, огромните поръчки, които правят жителите на щата, скоро ще предизвикат марихуанен дефицит.

Според собственици на магазини за трева ако има още няколко пикови дни през тази седмица, то марихуаната ще свърши до понеделник, а поръчките ще се забавят с няколко дни.

През първия ден на легализиране, 1 януари, Колорадо отбеляза продажби за над $1 млн.

Според специалисти до края на 2014 г. щата Колорадо ще генерира около $400 млн. от продажбата на растението.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.08 2014 в 17:35

Събудете се бе хора,това е една огромна възможност за всяка една държава да развие икономиката си до небесата поради простия факт че винаги е имало и винаги ще има желаещи тоест една баздана яма за "Държавата".България е длъжна да го направи заради простия пример,че сме "Земеделска Държава" също и "Bисоката безработицэ" ще намалее малко.Това е простэ мэтематика.

09.01 2014 в 20:48

САЩ фалират и ето колко йезуитски искат да излязат на икономически растеж. Нали водят войни по света за законностт, нали се борят с наркотрафика.. Пълни смешки. Наркотикът осигурява бягство от реалността. щом толкова хора консумират лакомо наркотици значи нещо в сегашната реалност не е наред..

08.01 2014 в 15:46

Боянчо, а ти знаеш ли че водата е канцерогенна?

08.01 2014 в 10:44

G-n Staev, и аз мисля, че легализацията на марихуаната е полезна. Както казах, така или иначе, който иска да си намери, ще си намери, ако ще и да бере див канабис от стадион Локомотив в Стара Загора(истинска случка).
Но... отпадане на забраната за търговия и масова употреба на марихуана, в което всъщност се състои легализацията, моментално води след себе си по-голяма употреба на допреди забраненото вещество от подрастващите. Нормална човешка психология. Аз продължавам да твърдя, че макар на вашия приятел шахматист да не му се отразява толкова много, на един юноша бледен на 14 години му се отразява изключително много, защото умственото развитие се движи в прогресивна крива нагоре до 20-ата година и оттам нататък започва плавен регрес. В тази връзка, марихуаната има даже позитивен ефект върху Алцхаймер, но при децата нещата стоят по-различно. Същото е с всички психотропни вещества - никотиновите цигари вредят по един начин на възрастен човек и съвсем по-друг на младия организъм.
Затова казвам, че да се твърди, че марихуаната не вреди е само по себе си още по-вредно от самата вреда. И когато се стигне до легализация, тя трябва да е придружена с мащабна информационна кампания за ползите и вредите. И да се премахнат умишлено всички фалшиви изследвания, направени поради съответния икономически интерес, които казват, че няма вреда. Това просто не е истина. Като изследванията, че кафето е много полезно и нищо лошо не следва от употребата му. Дрън-дрън, че пляс.

08.01 2014 в 04:18

Щом алкохолът и цигарите са разрешени, значи същия режим трябва да бъде и за другите психотропни вещества. Американците много добре знаят, защо го правят.

Световната тенденция е марихуаната да бъде разрешена за употреба. България може да се възползва и да легализира отглеждането и употребата, което ще бъде удар по печалбите на организираната престъпност. Точно затова няма и да се случи.

07.01 2014 в 20:45

Да ви имам проблемите!

07.01 2014 в 20:01

G-n Staev, да не сте напушен в момента?!/ ;)

Колко пъти трябва да повторя, че аз съм ЗА!!! легализирането на тревата?!? Писах го в 2 или 3 от постовете си в тази тема.

Не предлагам никакво криминализиране, нито даже рестрикции. НЕ! Не можеш насила да спреш хората да се "отървават" от "досадната" действителност по колкото си искат, и могат да измислят, начини. Не можеш да накараш една зелена слива да узрее насила в ръката ти, ако я откъснеш предсрочно от дървото.

07.01 2014 в 19:55

:) Зависи колко ЧИСТИ искат (и могат) да бъдат. Всеки сам си преценява и избира. Любовта, която "замъглява" съзнанието не е любов, според много мислители и школи; иначе би трябвало да смятаме, че двойният убиец от Варна от тази сутрин, е един от най-любящите хора в града.

Чаят, кафето и червеното вино са сред забранените вещества за бременни жени. За марихуана да не говорим... И то само, защото обществото е приело, че човек може да ВРЕДИ на себе си в малки дози, колкото иска, но не и на беззащитен друг човек... Все пак, явно имаме останал поне малко акъл това хората!

07.01 2014 в 19:55

Арх. Легализацията ще е в полза на обществото. Ще намали стреса сред хората, ще отреже една от ръцете на организираната престъпност и ще внесе допълнителни средства в държавата, от които поне част може да отидат по предназначение. Къде виждате недостатъците?
Т.н зомбита не са рожби на марихуаната. Тя очовечава. Казвам ви го като човек с ума си, който е употребявал и има приятели, които употребяват. Зомбират турските сериали, ДПС и Волен Сидеров, футболните агитки. Тревата очовечава. Колкото и да ви го повтарям, изглежда ще трябва промяната да дойде тук и да я видите с очите си.
Поздрави

07.01 2014 в 19:46

Хората са си така откакто има хора. Не знам дали изобщо е имало период от историята през който са били с "чисто" съзнание. Ако търсиш някаква конспирация, ще те насоча в правилната посока - криминализирането на даден вид поведение, почти винаги намира приложение предимно в контрола над определени класи - погледни цвета и финансовото положени на 80% от затворените за наркотици в САЩ. За да контролираш хората, не ти трябва да ги правиш наркомани - те винаги са си били такива.Но ако забраниш желанието за себепознание, лщбопитството, фантазията...Става някак по-лесно.