Косовски полицаи видяха заплаха в надпис на тениската на Данило Вучич - син на сръбския президент

OFFNews 29 юни 2023 в 10:08 1397 0

Вучич

Снимка БГНЕС

Александър Вучич

Колата на сина на сръбския президент Александър Вучич - Данило, е била претърсена няколко пъти от косовската полиция, докато той е бил в Грачаница (Косово) по случай Видовден, съобщи Танюг, цитирана от БТА.

Данило Вучич е бил спрян на изхода от магистралата в село Труде, съобщава "Коха Диторе", докато TV Дукаджини посочва, че косовската полиция е принудила Вичич-син да свали тениската си с надпис: "Да се предадеш не е опция", защото преценили, че става дума за провокативни послания.

"Коха Диторе" изтъква, че Данило Вучич е бил спрян в момент, когато е тръгвал за литургията в манастира Грачаница.

Сръбският президент коментира, че "т.нар. косовски полицаи" три пъти са спирали и претърсвали колата, в която е бил синът му.

"Поздравявам Албин Курти за неговата смелост. Курти не е толкова смел, когато е в моята компания, но е, когато изпраща други да малтретират чужди деца. Просто го оставете да продължи. "Да се предадеш не е опция" - някои биха се уплашили от това", коментира Вучич-баща.

Той добави, че един ден ще напише книга. Сръбският президент каза, че помни добре всички тези неща, особено отнасящите се за Косово.

"Би било интересно за хората", посочи той и добави, че мотото "Да се предадеш не е опция" е за цял живот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!