Quantcast

Кисинджър: Не демонизирайте Путин, все пак той не е Хитлер

OFFNews Последна промяна на 27 септември 2014 в 21:53 8801 22

Снимка wikimedia

Хенри Кисинджър.

Европа каза на Украйна: в търговските си отношения трябва да изберете - или с Европа, или с Русия. А ако беше казала обратното - "Нека го направим заедно", вероятно щеше да е по-добре за всички.

Това коментира пред The Independent патриархът на американската дипломация Хенри Кисинджър.

Лесно е да се демонизира Путин. Разбира се, аз не съм съгласен с Путин, но ние вече сме виждали подобен тип руски лидери и преди. А и Путин не е Хитлер, отбелязва Хенри Кисинджър.

Въпросът не може да бъде изчерпан до дискусия за един конкретен руски политически лидер. Въпросът е как ще изглеждат отношенията на Русия със Запада в момент, когато Азия преживява трансформация, а ислямът е в постоянни катаклизми, казва дипломатът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.09 2014 в 16:38

Просто дядо Кисинджър е мъдър, за разлика от полуидиотите начело на САЩ, чиято еманация е Дженифър Псаки...и всички наши пишман русофоби.

29.09 2014 в 12:59

а и да бъдем честни: много им е тази територия. Не може Бангладеш с население 150 млн. да се блъскат на територия колкото България, докато полуделите руснаци, същия брой обитават цял континент. Еми няма как да стане. То поне да го стопанисваха като хората, а то руска работа.

29.09 2014 в 12:56

прав е Кисинджър. Да се внимава с Русия не е въпрос на за или против някакви ценности, а въпрос на практичност и хигиена. Така както се отнасяш към невменяем, внимаваш докато не започне съвсем да ти пречи, чак тогава го пращаш в лудница колкото и да ти е неприятно.

29.09 2014 в 12:14

Новото находище в арктика на петрол е колкото запасите на саудитска арабия. И руския флот започна да затяга отново базите си там. Запада му се иска ама няма как да подчини независима военна сила при това с неограничени ресурси :), може само да се договори с нея.

28.09 2014 в 23:28

«Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами».

Дааа,Професор Блядский-така ще бъде.Всичко ще бъде за "вами".А Петия хилядолетен райх,започва след визитацията и вечерните хапчета.

28.09 2014 в 22:38

"Горко им на руснаците, чакат ги тежки времена." ДА СЕ ЧЕТЕ: "Горко им на ЗАПАДНЯЦИТЕ, чакат ги тежки времена."

Защото ако Путин прилича повече на Сталин, отколкото на Фюрера, с Четвъртия хилядолетен Райх е свършено. Харесал съм си една дача в Калифорния.

«Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами».

28.09 2014 в 15:28

Аз бих заменил думите "все пак" със "все още".

28.09 2014 в 10:30

92 год. Кисинджър е стара лисица, която обича да се прави на умряла!!!
------
Когато е хванат се че се заиграва с комунделите, отговора му е "Ако до 25г. не си бил социалист, нямаш сърце но ако след след 25г.продължава да си социалист, значи си идиот"
------
Как така по това време САЩ на сенатора Макарти му е простил, при положение че за всеки който има нещо общо с комунделите му се реже главата до кръста??...Ми да успява да настрои Китай срещу СССР и да ги откъсне от орбитата, за малко не влизат във война.
--------
Та седнали да се кефят козломордите глисти, Кисинджър кара като др. Тито -> давай ляв мигач, а завивай на дясно.
--------
Апропо, нещо май има струпване на китайски войски на рашанската граница, а и нали щяха да плащат авансово за газа, ама пари не дават....криза било...

28.09 2014 в 10:23

По аналогията на вица за лицето и гъза(на радио Ереван),ще кажа относно нарцистично построените (често така смотани ,че сам не си ги разбира,защото са построени лъжеугодно) фрази , на фАлшер Ники Михайлович,че са олицетворение на падението на назначените за интелектуалци скрити "козове" на КГБ,които в този труден за путька и расия момент,трябва да излязат на фронта и дадат дан в името на ...парите и предателството пред Родината и ценностите чрез които (фалшиво и лицемерно) довчера изграждаха публичния си образ,с услужливото съдействие на медиите.Та ..в случая гъза победи "лицето" ...Колко мъдро този малечко бе поставен в един списък от будната народна съвест...

28.09 2014 в 09:45

Браво, atanasowa, оплакването на "чужд гроб" много ви се отдава.
Интересно ми е обаче, България кой номер по ред Сталин я управляваше и продължава да я управлява, след като сме с най-зловещият и отчайващ демографски срив?
Я ни кажи, atanasowa, недей да ни държиш в невидение