Quantcast

Ким Чен Ун екзекутирал цялото семейство на чичо си

OFFNews Последна промяна на 26 януари 2014 в 10:38 8552 5

Ким Чен Ун, лидер на КНРД.
Ким Чен Ун, лидер на КНРД.

Цялото семейство на чичото на севернокорейския лидер Ким Чен Ун е било екзекутирано, включително и децата, съобщи РИА „Новости", позовавайки се на корейски източници.

Чичото Чан Сон Тхек бе екзекутиран в края на 2013 г. за държавна измяна и опит да свали лидера. Малко след това обаче в световните медии се появи информация, че това е сатирична история на блогър, която няма нищо общо с реалността. Официално реакция от страна на КНДР нямаше.

Корейските медии сега твърдят, че са ликвидирани и сестра му и нейният мъж, който бил посланик в Куба. Ким Чен Ун е наредил екзекуцията и на племенника на чичо си, който е посланик в Малайзия, както и на двамата му сина.

Двамата братя на Чан Сон Тхек са починали от болести, но са ликвидирани потомците на сестрите му, включително малолетните внуци.

Онези роднини, които оказали съпротива, били разстрелвани направо пред дома си пред очите на съседите.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.01 2014 в 16:58

ВЕРЕН ДРУГАР КОМУНИСТ ТАКА СЕ ЗАЩИТАВА ЧЕСТА НА КОМПАРТИЯТА СЕГА ОСТАВА ДА ГИ ИЗЯДЕ

26.01 2014 в 11:59

България е първа по примиране на спортисти според министърката любовница на Местан, а Северна Корея е първа изпратила човек до Слънцето. Каква аналогия. Надявам се скоро да изчезне. Поне едната

26.01 2014 в 11:20

няма нищо общо с комунизма, освен сливането на трите власти в един човек. при комунизма имаш поне малка свобода, докато тука и това нямаш.

26.01 2014 в 11:08

По-зомбирани хора не съм виждал. Казвам го в буквалния смисъл, защото имах възможност да посетя както северна така и южна Корея.
По времето на соца и нашия народ беше зомбиран, но севернокорейците са 100 пъти по-зле.

26.01 2014 в 11:00

Дали демокрацията е най-добрият обществено-икономически строй?Ето го отговорът:какво се прави в Южна Корея-висок и технологии,автомобили,наука,образование,прогрес,силна икономика и селско стопанство,развитие.Какво се случва в Северна Корея-цари див,сталински комунизъм.Един луд сатрап,се е вживял в ролята на Чингиз хан/въпреки а че,Великият монгол е просто средновековен завоевател,не точно сатрап/.Това е комунизЪмЪт в екшън.
Кимчо,сигурно по цял ден се вдъхновява от биографията на Бащицата на народите,тов.Сталин.И я наизустява,както го правят учениците в медресето,учейки наизуст Корана.
Побъркана държава.