Кадировци и дагестанци се стреляха на снимките на пропаганден филм. 20 отлетяха при Кобзон

OFFNews 15 август 2023 в 12:37 4969 3

кадировци
Тик ток бойците на Рамзан Кадиров.

Във временно окупираното село Михайловка в Запорожка област се e разигравал кървав конфликт между части на руската армия.

Според Центъра за национална съпротива всичко започва на 12 август, когато в селото пристигат пропагандисти, за да заснемат репортаж за "големия принос" на чиновник от бойците на чеченския дон-дон Рамзан Кадиров, който много допринасял за развитието на завладените територии.

Същата вечер в района на Централния парк се стигнало до словесна престрелка между чеченци и дагестанци. Един от окупаторите открил огън във въздуха от леко автоматично оръжие. В резултат на това се стигнало до бой, при който един от руснаците получил множество прободни рани, несъвместими с живота. Това на свой ред предизвикало открит сблъсък между подразделенията. В разразилата се престрелка те използвали гранатомети ГП-25 "Костер", ръчни нападателни гранати и автоматично стрелково оръжие.

Според Центъра за национална съпротива дагестанците постигнали успех. Резултатът от касапницата в крайна сметка бил допълване на публиката за небесния концерт на Йосиф Кобзон с 20 военнослужещи от частите на Руската федерация и над 40 ранени. След това командирът на подразделението на Кадиров (вероятно с чин полковник) бил изпратен на фронтовата линия за наказание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

318

3

Valioka

20.08 2023 в 09:49

Що па наказание, това е чест... Нали затова се завреха в Украйна...

135

2

Far Rider

15.08 2023 в 15:31

Руският цирк - най-големият в света!

-529

1

6екеr4о

15.08 2023 в 14:37

Тия са баси изродите, как не изкараха и някоя гаубица или танк от Втората световна!?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки