Quantcast

Гласът на Путин: Русия може да си смени партньорите

OFFNews Последна промяна на 18 март 2014 в 23:01 11355 21

Русия ще смени партньорите си, ако САЩ и ЕС предприемат икономически санкции, заяви говорителят на президента на Русия Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

„Ако икономически партньор от единия край на света налага санкции, ние ще се обърнем към партньори от другия му край. Светът не е еднополярен”, каза още Песков.

Той поясни, че възможните санкции са неприемливи, а Русия и занапред ще предлага на ЕС икономическо сътрудничество.

„Нашата взаимна икономическа зависимост предполага, че ние сме длъжни да запазим добрите си отношения“, подчерта Песков.

Говорителят на Путин отбеляза, че обсъждането на глобалните икономически проблеми без участието на руската страна не може да е пълноценна дискусия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.03 2014 в 00:27

bratleta ...chuhte li be....
na Putin reputaciqta v Russia se vdignala mnogokrtano...

opoziciqta gubela pozicii.....

opoziciqta protestirala prevzemaneto na krim ....i narodat ot5sviril opoziciqta...pak zalubili Putin...

Putin si vazvarnal doverieto v Rusnacite....na nivo 2001 godina ....


itova ako ne e golqm gaf....

19.03 2014 в 09:23

начи на путин му писна да го шибат САЩ и сега ще обърне гъза към Китай щото предполага, че китайския кур е по малък. няма лошо - така сигурно трупат опит хахаха

19.03 2014 в 09:19

Боже, каква непросветеност лъха от коментарите. До каква степен са умствено скопени средностатистическите българи. Наистина няма по-страшно робство от това, когато робът не съзнава, че е роб. А българинът не съднава, че България е колония на англоамериканските сионисти, управляващи света.

19.03 2014 в 08:03

Брех .. щял да си смени партньорите...сакън недей... :)

19.03 2014 в 07:06

@боец
Нямаш си представа колко си далеч от истината :)

19.03 2014 в 06:37

А дали Русия е затънала финансово в тази криза? Или ще си върне разходите многократно. Само от евентуалното поевтиняване на Южен поток например, разширяването на черноморския си шелф и не само. За някои суровините са ограничени, за други не са. Охотско море вече е руско. С развитието на технологиите, Русия увеличава възможностите си за достъп до суровини. Вярно е, че руснаците решават технологичните проблеми по различен начин. Пример - докато американците влагат хиляди в разработката на химикалка, която пише в условията на безтегловност, руските космонавти използват молив. Различено е, но не е за подценяване.

19.03 2014 в 06:20

Темата е за новите другари на Русия и не виждам наивност в коментарите! Всеки има правото да напиче това, което мисли, а не да се изживява в пророк! Колкото до новите пазари на Русия мисля, че те се надяват на разширяване сътрудничеството си с Китай! Китай нямат свои технологии. Китай имат закупени лицензи, права, производства и толкова. Китай са един от най-големите проблеми в аспекта на опазване на природата. Със сравнително некачественото си произвидство и понижени стандарти в много отношения те са един от най-големите замърсители в световен мащаб.
Китай остана на нивото на крадците на интелектулана собственост с които , пак поради късогледство и политически и финансови интриги, никой не пожела да се занимава. Китай е пример за трудолюбие - да , но нищо повече !
Проблемите на Русия са , разбира се , в технологиите и това , че финансово тя затъна повече от очакваното в тази криза . Стари проблеми, който Русия не желае да решава по друг начин ... освен да си разпродава суровините. Китайците откраднаха какво ли не и от Русия - основно оръжейни разработки.
Русия мисли, че отмъщава на ‌ ЕС‌ и САЩ‌ . Да суровините са важни, но вече много по-важни стават технологиите и качеството , точно заради ограничените суровини.‌
Китай е място за репликация само , а не е източник на нови технологии. Ще им трябва още време , а до тогава ще овършеят всичко с некачествено производство и ще замърсят всичко и навсякъде където имат достъп .

19.03 2014 в 05:29

Удивителна наивност лъха от коментарите тук. Русия е сериозен фактор в света и няма значение с какви наивистични аргументи я громите във форума. В Харбин руската рубла е официално платежно средство вече. Много скоро Китай ще купува руски суровини и петролни продукти в пъти повече отколкото в момента. В началото на украинската криза Израел се разтревожи, влиятелни равини обявиха, че Руската армия отново воюва с фашизма и естествено американското еврейско лоби не написа чек на Украйна. Евентуално предстои в края на месеца - дали?. Ако Израел смята, че Путин води произраелска политика, кой мислите ще застане на пътя на парите от за Русия? ЕС или САЩ? Нашето харесване или нехаресване не променя реалностите в света.Украинците сега трябва да се притесняват докъде ще стигне Путин. Част или цяла Украйна? Европейците се притесняват вътрешните граници да не станат външни - Венето, Шотландия, баските и още други говорят за независимост.Европейската бюрокрация се вижда заплашена. Светът се обърква, а ние къде сме? В детската ясла?

19.03 2014 в 05:06

Ами тя си ги смени. Новите партньори на Русия са Сирия, Северна Корея и Венецуела, няма и няма да има други.

19.03 2014 в 04:54

Преди 76 години Хитлер говореше същите неща, последваха Судетите, Полша ... Путин е копие на Хитлер. Мерака на Русия е да глътне целият свят, преди да осъзнае, че не е в състояние да генерира прогрес.
Неработеща икономика, ресурс единствено от износ на суровини, крайно бедно, озверено население, пълен хаос в цяла Русия като изключим центъра на Москва.
Продължителност на живота 56 години, масов алкохолизъм.
50 свръхбогати фамилии, чиито авоари ще бъдат блокирани и един ден вероятно върнати на истиският им собственик руският народ.
Това е Путинова Русия, която много се харесва на Сидеров, Бареков, Петров, Славчев, Станишев, Доган, Пеевски, Василев, и която искат да ни натрапят.
БЪЛГАРИ БДЕТЕ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА НИ 'ОСВОБОДЯТ' ОТНОВО!