Една година от анексирането на Крим

OFFNews Последна промяна на 18 март 2015 в 09:12 6266 31

Една година от анексирането на Крим

Снимка БНТ

Една година от анексирането на Крим се навършва днес.

На 18 март 2014 г. руският президент Владимир Путин подписа договора за приемане в Руската федерация на Република Крим. Това стана след според местен референдум, на който подкрепата за присъединяването към Русия достигна 97 процента.

Допитването беше обявено от запада като незаконно. Анексирането пък беше последвано от санкции срещу руски и кримски представители, които са в сила и днес. Тържествата за присъединяването на Крим към Русия започнаха още преди два дни. Днешният ден на полуострова е обявен за неработен.

Днес в Москва ще има и голям концерт под надслова: “Ние всички сме заедно”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.03 2015 в 14:57

F1 цитираш Стрелков аз ще продължа с цитирането му ако не ме лъже паметта същия човек каза че първо е бил изпратен в Крим с подчинените му. След анексирането на Крим е изпратен в ДоНбас да създаде предпоставки за отцепване. Пак по неговите думи той и отряда му са насочени от местните другари към Славянск защото е важен стратегически, но е достатъчно малък и може да се контролира от отряда му. В голям град като Донецк акцията му щяла да е неуспешна защото с численоста на отряда му нямало да постигне необходимия контрол.
И когато говоря за наличие на руски войски имам предвид Крим за там Путин си призна, че ги е имало. За ДоНбас всички знаят, че са там, но Путин още няма топки да си признае.

19.03 2015 в 12:55

Краси, демократче заблудено, не помниш ли , че Путин помоли Домбас и Луганск да не избързват с референдума?

За разлика от Крим, който е стратегически важен, Путин нямаше никакво намерение да се набърква в Новоросия.
В самото начало на войната Русия нямаше абсолютно никакво участие, прочети какво казва Стрелков. Но после простотията и зверствата на украинските малоумници не оставиха на Путин почти никаква възможност за дистанциране.

Големите и миризливи лайна в този конфликт ги серат и ручат украинците. Не Путин им е виновен.

19.03 2015 в 10:17

F1 ако Путин беше деиствал като мъж и беше вкарал руските войски щях да го разбера. Загрижен е за сънародниците си направил го. Пак всички щяха да го смятат за агресор, но нямаше да има толкова жертви(после можеше да върне Янукович на власт и да каже, че е помогнал на президента на приятелска страна който го е помолил за помощ). Е за да направиш това се иска да имаш топки. А той понеже е путка и няма топки го направи по най - путкенския начин. Вкара терористи(свалянето на отличителните знаци прави от войника терорист) които да дестабилизират Украйна. Не мога да разбера как човек твърдящ че харесва силната ръка може да подкрепя такива путкенски деиствия.

19.03 2015 в 10:01

Кънчо гледали видеото от Одеса или ако не съвпада с опорните точки се игнорира и се пишат пропагандни памфлети?

19.03 2015 в 09:53

праси, виж пост 13. Точно така глупаво омбре, заСъединението с главна буква иде реч!
:))))))))))))))))


http://tinyurl.com/glupavo-PEERASI


аре бягай да иСпъваш ръце и да се радваш.
необразовано псе.

19.03 2015 в 09:44

Големи плямпала сте, законно, незаконно, признали, не признали.
Путин рече: Я си ебете мамата.
Винаги е управлявала силата. Добре е когато управлява открито. Защото алтернативата е страшна и безлична диктатура на брюкселската бюрокрация.

Да еба и демокрацията!
Браво на Путин.

19.03 2015 в 09:44

Ко стана бе Кънчи гледа ли видеото от Одеса видя ли строените легиони младежи с испънати ръце дошли да убиват невинните колоради с железни прътове?

19.03 2015 в 09:07

Бирникъ може ли да дадеш името на статията за съединенито защото не мога да отворя линка.

18.03 2015 в 20:30

праси, приятно гледане

https://youtu.be/hBxvCABzakg
Порошенко освистали и прогнали из Крыма в Симферополе 28-02-2014

18.03 2015 в 19:34

Дедо не съм забелязал нито в Русия нито в Украйна да е променен закона за референдумите. И би ли обяснил Крим като част от коя от двете държави провежда референдума. И би ли показал нормативния акт с който тази държава прави референдума законен. Или всеки когато му скимне може да си провежда референдум. Само за сведение в Крим преди референдума 25% от населението са украинци. Резултатите от референдума са 85% избирателна активност 95% от гласувалите са гласували за присъединяване към Русия. Но има една малка подробност украинците не са гласували или 25% от избирателите не са гласували. От къде идват тогава тези 85% гласували. А поне половината от татарите също не са гласували. Значи излиза че 30% от кримчани не са гласували но се отчита 85 % избирателна активност. Или тези 85% са процента гласували руснаци. Ако е така значи по - малко от 50% процента от населението е искало да ходи в Русия. Ако не е така значи референдума е фалшифициран от руските войски окупирали Крим.