Доналд Тръмп отново намекна, че Клинтън може да бъде убита

ОFFNews 17 септември 2016 в 15:00 10114 2

Републиканският кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп отново си навлече критика, след като привидно намекна, че опонентката му от Демократическата партия е застрашена. 

На предизборен митинг Тръмп се обърна към тълпата с идеята охраната на Клинтън да бъде разоръжена. Според милиардера щом тя е против Втората поправка от конституцията, гарантираща правото на всеки гражданин да притежава оръжие, това означава, че и въоръжените й бодигардове трябва да последват примера. 

"Знаете, че е тя е против Втората поправка, иска да унищожи Втората поправка", каза Тръмп, предизвиквайки силни освирквания от тълпата. 

"Вземете им оръжията, тя не иска оръжия. Вземете ги и вижте какво ще се случи", заяви републиканецът, като допълни, че подобно действие би било много опасно. 

Преди време Тръмп каза, че само поддръжниците на Втората поправка могат да я спрат да извърши промените в оръжейното законодателство. От щаба на републиканците оправдаха изказването, като обясниха, че бизнесменът е имал предвид да гласуват за него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12531

1

NIKSD

17.09 2016 в 17:43

Стига сте писали глупости. Звучите така, все едно Тръмп подстрекава хората към убийства. Кое не разбирате "Оружията са лошо нещо, никой освен моите гавази не би трябвало да има оръжие" е теорията на Клинтън. И това в държава в която закона казва, че всички, които са с чисто криминално минало са с еднакви права щом стане въпрос за притежаване на законно оръжие.
И Тръмп е прав- щом оръжията са лошо нещо, да даде пример- да накара охраната си да тръгнат по пантофки и с ръце в джобовете, няма да изкара и един час на улицата.

Овчо мислене другари! Ама така е, щом не можете да разберете, че колкото оная има правото да и пазят живота с оръжие, толкова и аз имам право да си пазя живота с оръжие. Нали сме равни. Ама няма кой да се замисли какво точно казва американската конституция, и защо го казва. Свободен човек не се води от поговорката "преклонена глава сабя не я сече". Ама точно това се опитват да ни втълпят- за някои може, за други не. И за това и вие си пишете глупостите...
 
X

Да помогнем на украинските деца!