Quantcast

Полицията посещава протестиращи в 7 сутринта

OFFNews Последна промяна на 14 ноември 2013 в 07:57 8753 52

Полиция пази депутатите от протестиращите. Снимка: OFFNews
Полиция пази депутатите от протестиращите. Снимка: OFFNews

 

Полицията е започнала да привиква протестиращи на разпит в столичните районни управления, като ги посещава рано сутрин в домовете им.

Това разказа Лъчезар Косев, активист от "Протестна мрежа", в сутрешния блок на Нова телевизия. Самият той е бил посетен от полицаи в дома си в сряда и отведен в 4 РУП.

"Същото се случва с много хора, знам поне 20 случая. Посещенията са все рано сутринта. Мен ме попитаха къде съм бил предната вечер, а след това ме отведоха в районното", разказа Косев.

В управлението служителите се държали много  добре с него. Попитали го дали разпознава хора от снимки. Казали му, че е повикан като свидетел, защото се води преписка.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.11 2013 в 22:48

Малоумнико Гоце, естествено че ще са без палки... Може да са тъпи, ама да бият са се научили!

14.11 2013 в 22:44

Ей, червена кучко, а да си виждала американски полицай без отличителен знак (значка с номер)?!? А нашите дюмбели всичките са анонимни...

14.11 2013 в 22:13

Да, бе лъжа. На всичкото отгоре в колата е имало бебе, ама не е имала български пртестъри, че да видят те американците как така ще стрелят!

Кретен!

14.11 2013 в 20:17

Това, че го приемаш като комплимент потвърждава само казаното от мен. Но да оставим това, ако до момента не си осъзнал, че нито предишните, нито сегашните управляващи са праавили или правят нещо за благото на държавата и народа, значи си потвърждение на правилото за простотията. Ако обаче си го осъзнал, но ти плащат за да пълниш форумите с никому ненужни коментари, то никой не може да ти помотне!
Че това правителство и този парламент трябва да си отидат бързо е ясно и на малко дете вече, по-стращното е, че при бъдещи избори отново същите или част от тях ще се появат в парламента. Но затова пък вече има гражданско общество и ще искаме на от всеки оставка, даже от тези за които сме гласували, ако не работят защитавайки интересите на народа си!

14.11 2013 в 16:56

"Свободно протестиращи", които се опитват да нахлуят в Народното събрание за да оказват натиск върху народни представители е върха на терора навсякъде по света. Подобно нещо се е случвало само във Франция, когато Бонапарт се е провъзгласил за консул. ДА не говорим,

14.11 2013 в 16:50

Ами давай бесилото... Май си силен само като сте много и с павета в джобовете. Добро име са ти дали родителите, 123. :)

14.11 2013 в 16:48

Някакви рационални доводи, освен това, че не одобрявате позицията ми относно протестиращите? От устата на подобен Oldman, констатацията, че съм прост е комплимент.

14.11 2013 в 15:32

+++ :)

14.11 2013 в 15:30

И какво? Сравняваш жена, която се опитва (с кола) да убие други хора с насядали по земята със вдигнати ръце момичета, които ги ритат мръсни куки?

Аз нещо не виждам нито една прилика.

ПП
" само защото се устремила към Белия дом"

Това е лъжа очевидно.

14.11 2013 в 14:47

Няма ли някой юрист да каже доколко е законно това и какви заповеди и т.н. трябва да имат полицаите за да ти досаждат вкъщи и да те водят в районното.
Добре е да се запознаем с правата си. Все още се води, че се спазват някакви закони в държавата, колкото и другарите да се опитват да променят това.
Ако на мен ми звъннат на вратата - ще ги изгоня и през ум няма да ми мине да ходя някъде с тях, поне докато не се посъветвам с адвокат.