Quantcast

Желю Желев: Бизнесът на Прехода разцъфна заради ембаргото

OFFNews Последна промяна на 26 юли 2014 в 18:05 4326 8

Жельо Желев

"По време на Прехода бизнесът не бе така закоравял. Той избуя заради ембаргото", заяви в интервю за bTV президентът на Прехода Желю Желев.

По думите му така наречените олигарси и тъмни капитали, които действат в страната в момента, са се родили още през Прехода.

"Тогава в България се роди този не много чист капитал. Една влакова композиция и ставаш милионер. За малък период от време се появиха господа с много пари, голямо самочувствие и претенции към властта", спомня си Желев.

Желев коментира, че вече не е приятел с Ахмед Доган и че никога не е бил такъв с Иван Костов, който, по думите му, няма качества за политик:

"Според мене той по начало не е политик, няма манталитета на политик. Политиката, потлиическата дейност е обществена работа, пар екселанс, а той..."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.07 2014 в 03:38

Грешка на творението е този, както и на българските избиратели, гласували за него... Руснаците си имат Елцин, ние жабата.

26.07 2014 в 23:12

От много време се чудя, кой е по- голяма ГНЪС- той или Гоце...Не мога да му простя, че и мене излъга да гласувам за него... и не ми беше за първи път да ме лъжат... Той подмени т. наречения "преход" и затова продължаваме да се питаме оти ручахме жабетата... А Господ отдавна го наказа(яд ме е на себе си, че това същество продължава да вади най- лошото от мене).Боже, прости ми!

26.07 2014 в 22:26

Не го разбирам този човек. Хем свали правителството на собствената си партия, хем не пожела да даде мандат на комунистите в началото на 1997-а (а беше длъжен по конституция), хем Костов не бил политик. Не става така - или си с лошите, или си против тях!

26.07 2014 в 21:09

И България цъфна, че и върза дори, благодарение на президента-марксист, който си избрахме. Ти и до сега се имаш за успешен президент, досущ като гоце. Истната е, че беше марионетка в ръцете на Луканов. Комунистите те мразеха открито, ти,изпълни всичко, което те поискаха. Резултатът: сваленото правителството на Филип Димитров. България изпусна шанса да стане нормална държава.
Дребен си, Жельо, и все по-дребен оставаш в спомените ни.
Господ да ти прости, хората – едва ли.

26.07 2014 в 20:55

//Един от многото предатели в по- новата ни история! Измисления" доктор" Желев.// -> а може би доктор Живаго Жабата.
-------
Този изрод и Циганина са злото за България, да горят в АДА!!!

26.07 2014 в 20:33

Този Ни е&б&а МАМАТА !?!

26.07 2014 в 18:38

Жельооооооо, Жельо, срам ме е, че съм гласувал за теб! Благодарение на такива недоразумения като теб, "бизнеса" цъфна и върза. Не случайно си бил приятел с Доган и не случайно политик, като Иван Костов, не те е допуснал до себе си. За нищо не ставаш, освен от време на време да изтътрозиш някоя глупост. Разкажи по добре, как със Семерджиев изгорихте досиетата на ДС! Не се извинявай за мръсотиите, които направи, защото не си способен на това! Предател!!

26.07 2014 в 18:18

Един от многото предатели в по- новата ни история! Измисления" доктор" Желев.
 
X