Quantcast

"Засегнати сме от европееца Дол - преразказва глупости, написани от 60 циганина"

OFFNews Последна промяна на 30 октомври 2014 в 20:15 10886 9

Валери Симеонов

"Засегнати сме от поведението на европееца Дол, който не си е направил труда да се запознае с нашата програма и просто преразказва едни глупости, който са му написали 60 циганина в една петиция".

Това коментира съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод работното посещение в София на лидерa на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол.

„Не сме особено доволни от поведението на господин Борисов, който не прояви достойнство на един доскорошен министър-председател и да му каже: Ти нямаш право да се бъркаш в това с кой ще правим преговори", коментира Симеонов, цитиран от "Фокус".

Тяхна си работа, това остава на тяхната си съвест. Ние си оставаме същите, обяви Симеонов.

„Изразихме нашето недоволство от лидера на ГЕРБ, на който много малко му трябваше да промени отношението си към нашата програма, която предварително бяхме съгласували”, подчерта съпредседателят на НФСБ.

„Готови сме на отстъпки, защото виждаме, че другите страни са готови на отстъпки”, каза Симеонов по повод на бъдещите преговори с ГЕРБ.

По-рано днес стана ясно, че новото правителство вероятно ще е 2-партийно- на ГЕРБ и РБ, с мнозинство в парламента, скрепено с писмено споразумение. Очаква се споразумението да бъде подписано и от ПФ, но те ще окажат само парламентарна подкрепа.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.11 2014 в 02:39

г-н Симеонов ако се съюзите с ГЕРБ губите моя и на още поне 5 човека които познавам глас завинаги

31.10 2014 в 13:14

Аз лично гласувах за НФСБ именно за програмата им, която да реализират с ГЕРБ поради липса на друга възможност.

И като говорят за отстъпки - това трябва да са не-повече от 1/3 от тези 94 точки които обсъждаха. 60 неща да се изпълнят, все е нещо, след това - кой от къде е и нови избори.

Станат ли повече нуждите за компромис - това е прекалено много като. Никакво правителство и директни нови избори.Така че Бойко да не се офлянква, ами да се договарят с НФСБ кои точки ще се изпълнят, кои не, да се подписва и да се действа ако са достатъчно съгласията, или да се ходи на избори.

31.10 2014 в 11:28

Вие "демократите" от нищо не се учите.
Не разбрахте ли, че колкото и да гласувате, все тая.

Демокрацията е голяма измама.
Да еба и демокрацията!

31.10 2014 в 10:49

„Не сме особено доволни от поведението на господин Борисов, който не прояви достойнство на един доскорошен министър-председател и да му каже: Ти нямаш право да се бъркаш в това с кой ще правим преговори",
---------
Погледнато от 1/4 вековната история на прехода е добре, че се бърка, защото така и не се научихме кои са правилните признаци, по които може да се прави коалиция!

31.10 2014 в 04:10

Болен почива, друг ще го смени -> като има толкова идиоти на тая територия!!!

31.10 2014 в 03:44

Отстъпвали и се сближавали... искате да влезете за малко и вие при голямата каца с меда. За това сте там.

31.10 2014 в 01:20

основен електорат на НФСб - безмозъчната измет на болен

30.10 2014 в 23:09

Познавам много свестни браточки, които гласуваха по убеждение за НФСБ. Част от бившия електорат на Сидеров беше разочарован от неговото поведение в предходното НС - първо, негласна подкрепа за ГЕРБ, второ, прекален уклон в посока Кремъл, и трето - малко преиграване с политическия цирк.

Съмнявам се, че като цяло електоратът на НФСБ подкрепя каквото и да било сближаване с ГЕРБ. Борисов ЛУКАВО флиртува с тях, както преди флиртуваше със Сидеров, обаче от това няма да излезе НИЩО ХУБАВО ЗА НАЦИОНАЛИСТИТЕ.

Тиквата е БЕЗЧЕСТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧ, с маниакално раздуто ЕГО, нестабилен политически и лабилен психически, освен това напоследък има проблеми със здравето. Прогнозата на "Професор Балкански" е, че НФСБ няма да спечели от подобно сближаване с ГЕРБ, защото ще се оцапа, особено ако сподели антинародните непопулярни мерки, като УВЕЛИЧЕНИЕТО ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА.

Затова на Борисов му трябват СЪУЧАСТНИЦИ, не партньори. Обзалагам се, че ще позная и този път, както винаги съм познавал досега. ВАЛЕРИ, НЕ СЕ ЛЪЖИ!

30.10 2014 в 22:27

Колкото повече отстъпвате, толкова по-малко гласове ще получите след това. Нали ви избрахме, за да сте различни от ГЕРБ и останалите..