ВМРО Монтана и Ботевград преминават към ББЦ

ОFFNews 23 юли 2014 в 20:56 5561 14

Структурите на ВМРО в областите Монтана и Ботевград преминават към "България без цензура", съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

Причина за това е решението на ръководството на националистическата партия да се яви на предстоящите избори в коалиция с НФСБ, а не с ББЦ.

От двете структури посочват, че именно заради коалицията си с партията на Бареков на евроизборите ВМРО има един представител в Брюксел. Нещо, което не е постигала в нито една друга коалиция досега.

„През последните години ВМРО води изключително непостоянна политика, която се движи предимно от личния интерес на централното ръководство. В продължение на няколко години ставахме коалиционен партньор на съмнителни политически проекти като „Лидер" и РЗС. Принципите в съюзите до момента бяха с неясен произход, объркана идеология и в крайна сметка нямаха нищо общо с патриотизма и достойнството“, заявява в декларацията си лидерът на ВМРО-Ботевград Стоян Иванов.

Отцепилите се членове на ВМРО изразяват разочарованието си от пропуснатата възможност най-сетне да изместят ДПС от властта в следващия парламент заради решението на партията да не се коалира с Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!