Янев: И земеделците ще напуснат шмекера Бареков

OFFNews 23 юли 2014 в 13:49 6257 10

Яне Янев

„До десет дни Цензурата ще бъде напусната от ВМРО, земеделците на Румен Йончев и няколко основни общински и областни структури на ББЦ. След като беше изоставен и от работодателските мрежи на Цветан Василев, на практика влиянието на Барековия проект от 10% с бързи темпове отива към политическото небитие. По всичко личи, че пловдивският шмекер ще играе само за 1%.“

Това пишат в прессъобщение до медиите от РЗС.

От партията на Янев Янев уточняват, че според тях разпадът в коалицията около „България без цензура“ се дължи на фалита на КТБ и затрудненията около мажоритарния й собственик Цветан Василев. Според прессъобщението банкерът е бил основен спонсор не само на Бареков, а и на Реформаторския блок.

„Двете коалиции на КТБ са пред тотален разпад. Фалитът на КТБ за по-малко от месец е на път да торпилира ид вата политически проекта на търговско-корпоративната групировка“, се казва в съобщението.

Според хората на Янев след скандала с КТБ е станало ясно, че говорителят на РБ и лидер на ДСБ Радан Кънев е лъжец.

„Стана повече от ясно, че той лъже. И то много, и не за друго, а за пари. Излъгал е и Кунева за парламентарните избори, че ДСБ няма пари и Костов е прибрал всичко, а парите са били в КТБ с негов подпис. Куневата партия реално я грози изключване от РБ по подобие на партията на Надка Нейнски. Така окончателно ще стане ясно, че те две коалиции тип политическо ГМО са създадени да обслужват една политическа групировка, която преждевременно се разпадна“, пишат от РЗС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!