ВМРО ще се яви самостоятелно на тези избори

OFFNews 05 септември 2021 в 18:27 3310 2

Снимка ВМРО

На тези избори ВМРО ще се яви самостоятелно. Това заяви пред БНТ Красимир Каракачанов.

"Явно, търсенето на коалиции в последния момент преди изборите, се оказа неудачно, обясни той. И както виждате, част от нашите избиратели, най-твърдите избиратели, останаха вкъщи и не отидоха да гласуват. Те не ни изневериха, не гласуваха за друг, но не гласуваха. Така че, изводът на всички колеги в ръководството е, че трябва на тези избори, както на изборите през април, да се явим самостоятелно", допълни Каракачанов.

Каракачанов каза това нн гроба на Тодор Александров в Пирин, над с. Сугарево по време на честванията в памет на легендарния водач на Организацията. На 5 септември ВМРО отбелязва 97 години от гибелта на Тодор Александров

„Един великан на нашето време си отиде.“ Колко са българите, за които е написано такова нещо. Няма такива. Тодор Александров е човек, за когото 20 г. след смъртта му британската енциклопедия пише „некоронования крал на българите в Македония“. Този човек през 1924 г. е погребан тук. Тази местност остава свещено място за всеки един българин, който милее за нацията и българите от Македония. И тогава, и днес оставени под режим, който смачква съзнанието им. След 1944 г. името на Тодор Александров беше забранявано. Някога пишеха за него, че е великобългарски шовинист и такива глупости. А няколко изчадия му събориха гроба", каза Каракачанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2602

3

Г-н Колев

06.09 2021 в 05:54

И сами и в коалиция маскираните като патриоти рубладжии ще останат вън от Парламента за всеобща радост.

1730

2

Ivan

05.09 2021 в 19:46

Каракачанов, Джамбазки и вся остальная сволочь, иже нарицаеми "лицензирани патриоти" някой напоследък бе написал, че ако ВМРО, съществувало преди 9-ти 1944 още го имаше-отдавна да ви е теглило ножа! Особено на оня шопар, агента Иван!
 
X

Подкастът на OFFNews