45 отцепници от ВМРО преминаха към ББЦ

OFFNews 30 юли 2014 в 21:45 5165 9

Николай Бареков.
Николай Бареков.

45 членове на ВМРО в Ботевград преминаха към ББЦ, съобщават от пресцентъра на партията на Николай Бареков.

От днес общинското ръководство на ПП "България без цензура" в града има и нов председател - Стоян Иванов, който е бивш председател на общинската структура на ВМРО в Ботевград.

Решението за приемането на бившите членове на ВМРО и избора на Стоян Иванов за председател на общинското ръководтво на партията е станало на отчетно-изборно събрание на ББЦ.

На събранието е избран и водач на областната листа - досегашният независим народен представител и зам.-председател на ББЦ Светлин Танчев. 

Главният секретар на ББЦ Стефан Кенов изрази мнение, че през последните дни партията и нейният лидер са били атакувани от "партиите на статуквото". "Сега може да се каже, че ние нямаме приятели. Това е лоша новина, но има и добра – сега вече се разсеяха всякакви съмнения за връзки на партията с Делян Пеевски и Цветан Василев", коментира Кенов.

Според него битката за премиерския пост сега се очертава между Николай Бареков и Бойко Борисов и тъй като формацията е единствената, която може да се противопостави на лидера на ГЕРБ, атаките срещу тях стават по-силни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews