Вигенин обяви, че Марешки има особен интерес към еднополовата любов, предложи трампа на Караянчева

OFFNews 15 октомври 2020 в 11:34 7903 2

Зам.-председател на парламента е с особен интерес към еднополовата любов. Същият зам.-председател е осъден на 4 години, обяви Кристиян Вигенин от БСП. Убеден съм, че 4 години в затвора ще му помогнат да намери себе си. 

Той се извини за думите, които ще останат в аналите на Народното събрение. Има израз "Убий простака с мълчание". Но простакът не умира, каза още Вигенин. 

Той се обърна към председателя на парламента Цвета Караянчева и й обеща, че ако тя поиска оставката на този зам.-председател, ще гласува против искането на БСП за нейното остраняване. 

Стана ясно, че БСП оказва натиск върху Караянчева, за да отстрани Веселин Марешки, отговори визираният от Вигенин зам.-председател на НС, който по-рано по време на дебата за отстраняването на Караянчева обяви,че няма да става хомосексуалист, за да се хареса на БСП.  

Опазил ме Бог, ако търся своята мъжественост от Вигенин. Но ако реша да ставам жена, ще му се обадя непременно, репликира Марешки думите на Кристиян Вигенин. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3943

2

OtSofia

15.10 2020 в 12:33

Браво на Вигенин.

20696

1

Новак

15.10 2020 в 11:40

Малеее, какво високо ниво демонстрират в Парламента! Този парламент си заслужава тъпата кърджалийска пуtка да му е председател - подхождат си.