Терзиев и Бонев представят кандидатите за районни кметове на София

OFFNews 16 август 2023 в 08:30 2462 2

Васил Терзиев и Борис Бонев

Снимка Спаси София архив

Васил Терзиев и Борис Бонев представят районните кметове днес

Кандидатът за кмет на столицата на "Продължаваме промяната", "Демократична България", "Спаси София" и "Екипът на София" Васил Терзиев и водачът на листата за общински съветници Борис Бонев представят днес кандидатите за кметове на 24 района. 

До този момент е известно, че ще бъдат издигнати за нов мандат трима от досегашните управници от Демократична България Трайчо Трайков на "Средец", Георги Илиев на "Слатина" и Димитър Божилов на "Триадица". От Спаси София пък предложиха Делян Георгиев ("Изгрев"), който е кмет на "Изгрев" - той спечели вота през 2019 г. като представител на БСП, но бе изключен от партията.

Кметове от Демократична България в момента са и Николай Александров - на Оборище, Петко Горанов - на Студентски, Ангел Стефанов - на Овча купел, Константин Павлов-Комитата на Лозенец. 

Кмет на Красно село временно е Румен Русев , който зае мястото на отстранената Росина Станиславова. Тя бе избрана от ДБ, но формацията се разграничи от нея след като Върховният административен съд потвърди конфликта на интереси на Станиславова, установен преди това от КПКОНПИ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1974

2

Владè

16.08 2023 в 10:29

Имаше едно министро, наско се казá. Хариза за ос@@@@я, депозит за бирени бутилки и инфектирани спринцовки екс партиен дом , половин милион наша паръ. Васко пък бил голем арабия също, каза едно негово момче.
Само дето казá, че триесеттина хиляди човека били " ЗАНУЛЕНИ", от комунистите с помощта на руснаците.
ЗАНУЛЕНИ! А! Избити подло, разсипани семейства , деца оставени без родители...
А эа васко и тези хора били ЗАНУЛЕНИ. А наско даде бакшиш за панаира на занулителите.
Как лесничко се издадоха, като седесар след избори.

-1974

1

Владè

16.08 2023 в 09:08

Бонефф, Терсиефф, Пантъкоффа,Чиро и опласния на Зофия ми обяснат, защо по околовръстното на красивата ни столица има само една микротабяла
" Литищи София", ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки