Ценко Чоков: Дали ще се явя на изборите зависи от сънищата ми

OFFNews 04 септември 2015 в 13:53 5076 12

Ценко Чоков: Дали ще се явя на изборите зависи от сънищата ми

Жителите на Галиче заминаха на безплатно море. Тридневната почивка на „Златни пясъци” е за сметка на скандалния кмет Ценко Чоков, който потегли заедно с тях. На срещата пред общината във врачанското село се появиха политически лица, съобщава Нова телевизия. Под зоркото око на кмета, първата група екскурзианти беше качена на два автобуса, предвождани от кметския автомобил с българското знаме. Повечето хора в единия автобус не са виждали морето. Други, са го виждали, но пак преди избори.

Обещания към кмета, заминаващите твърдят, че не са давали. Никой от хората не определя гласа си, който ще даде за кмета на изборите, като цена за своята почивка. А цената на почивката е все още неизвестна. Кметът не пожела да съобщи колко ще му струва всичко и обеща, че ще каже на екипа на Нова точната сума, ако получи от тях „дарение от 1000 лева”.

Председателят на ДПС в Бяла Слатина Касъм Касъмов също отиде на море. Хората от ДПС обаче се кълнат, че нямат общо с организацията. Не помагали на кмета, просто отивали да се повеселят с него. За рождения му ден. Самият Чоков още не казва дали ще се кандидатира отново за кмет и дали ще участва в надпреварата като независим и лаконично заяви, че всичко зависи от това „какво ще сънува” .

В изборната суматоха, екипът ни стана обект на посегателство. Изчезна част от техниката, въпреки уверенията на хората, че в Галиче не се краде. Минути по-късно стативът ни се появи, като магия. И пак като магия, автобусите поеха към морето. С ескорт от няколко автомобила, шофирани от гостите на Ценко Чоков от ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!