Quantcast

Ценко Чоков: Дали ще се явя на изборите зависи от сънищата ми

OFFNews Последна промяна на 04 септември 2015 в 13:53 4403 12

Ценко Чоков: Дали ще се явя на изборите зависи от сънищата ми

Жителите на Галиче заминаха на безплатно море. Тридневната почивка на „Златни пясъци” е за сметка на скандалния кмет Ценко Чоков, който потегли заедно с тях. На срещата пред общината във врачанското село се появиха политически лица, съобщава Нова телевизия. Под зоркото око на кмета, първата група екскурзианти беше качена на два автобуса, предвождани от кметския автомобил с българското знаме. Повечето хора в единия автобус не са виждали морето. Други, са го виждали, но пак преди избори.

Обещания към кмета, заминаващите твърдят, че не са давали. Никой от хората не определя гласа си, който ще даде за кмета на изборите, като цена за своята почивка. А цената на почивката е все още неизвестна. Кметът не пожела да съобщи колко ще му струва всичко и обеща, че ще каже на екипа на Нова точната сума, ако получи от тях „дарение от 1000 лева”.

Председателят на ДПС в Бяла Слатина Касъм Касъмов също отиде на море. Хората от ДПС обаче се кълнат, че нямат общо с организацията. Не помагали на кмета, просто отивали да се повеселят с него. За рождения му ден. Самият Чоков още не казва дали ще се кандидатира отново за кмет и дали ще участва в надпреварата като независим и лаконично заяви, че всичко зависи от това „какво ще сънува” .

В изборната суматоха, екипът ни стана обект на посегателство. Изчезна част от техниката, въпреки уверенията на хората, че в Галиче не се краде. Минути по-късно стативът ни се появи, като магия. И пак като магия, автобусите поеха към морето. С ескорт от няколко автомобила, шофирани от гостите на Ценко Чоков от ДПС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.09 2015 в 10:13

Поредния самозабравил се за пари и слава селски лачен царвул, да живае Цонкоооооо Цаковввввв камаратеее комедиантееее ураааа за кметоо кметооо президент гласувайте за лачения царвуллл ценкооо цакооовввв

04.09 2015 в 21:30

Врачанска простотия + мутризация, те ти резултата.

04.09 2015 в 20:36

По телевизията видях една жителка на село Галиче да казва, че вечерта и откраднали маса и столове от имота и на другия ден благодарение на кмета са намерени и върнати. Веднага се сетих за един филм на Чарли Чаплин, където караше сина си да чупи прозорци и след това се появяваше той с такъмите си и извършваше необходимото. Да е жив и здрав "умния" кмет, а вярващите му да му мислят.

04.09 2015 в 17:34

Смотаняк, и за "буането" се иска малко акъл.
Човекът си е избрал да стои на село и си тежи на мястото.
А ти хюмне задръстено си мислиш че си "голямата работа" щото са ти лакирани ноктите.

04.09 2015 в 17:07

Ефчо, много си трогателен като се запенявиш! :D Типичен селтак, за когото единствената работа на тоя свят е буането с мотиката. И за когото висотата на един индивид е пряка функция от бабаитлъка му - "Ама ако те гепи ще се осереш.". Смях в залата! Пич, излез от каменната епоха, в която живееш - светът отдавна е презрял разни феодални мърши като тоя чук, пред които такива верноподаници като тебе се прекланят. 21-ви век сме, ако не си забелязал!

04.09 2015 в 16:02

Талибан глъмав, Ценко до сега клавиатура не е барвал. Ама ако ге гепи ще се осереш.

Тъпак Влади, уважавам всеки който работи. Дришльо.Хюмнета като тебе вадят ръцете от гъза си само за да получат кур.

04.09 2015 в 16:02

Талибан глъмав, Ценко до сега клавиатура не е барвал. Ама ако ге гепи ще се осереш.

Тъпак Влади, уважавам всеки който работи. Дришльо.Хюмнета като тебе вадят ръцете от гъза си само за да получат кур.

04.09 2015 в 15:55

Хаха, орачът Ефчо се кефи на другите орачи! Класова солидарност, какво да се прави! :D И езикът му е като на орач... абе типаж, та дрънка!

04.09 2015 в 15:45

Ама Ценко ти ли си сял бе...?!? Малее, поличба божия ще да е това ... :)))

Абе Ценко, абе посерко възвеличан, що не си пишеш от собственото име ами ползваш нек'ви псевдоними "F1" ...путки майни..
Щото си страхлива путчица и можеш да се репчиш само на двайсетината си 80 годишни отрудени съселянина ;)

04.09 2015 в 15:08

Фритюрник, мого си тъп!
Заври си огнехвъргачката отзад. Нощта преди показаното събитие Ценко прекара на трактора на полето. Орал цяла нощ. Щото някой трябва да сее. А ти си се барал по па/у/тката.

Да ти го намаам в устенцата. Гъз проз!