Quantcast

Синът на Ценко Чоков гради имидж – бие по списък с ЕГН и телефони

OFFNews Последна промяна на 02 април 2014 в 09:07 21166 39

Ценко Чоков. Кадър: bTV

Жители на врачанското село Галиче отново пропищяха от терора на кмета Ценко Чоков. Този път те се оплакват от тормоз от страна на синовете му, които раздават правосъдие и се саморазправят с жители на селото, показва разследване на bTV.

В селото има няколко случая на побой и палежи на имоти, по които са образувани производства срещу неизвестен извършител. Местните обаче са категорични – зад всичко това стоят синовете на Ценко Чоков.

В сигнал на потърпевши се казва, че малкият син на кмета - 17-годишният Мартин, и малкият син на Веско Лонгара, са пребили с боксове 20-годишно момче. Заради това младежът останал с разбита глава и се разделил с три от зъбите си. „Тези момчета са подстрекавани от родителите си да ходят и да малтретират всички – не само в Бяла Слатина, но и в Алтимир и Галиче“, се казва в сигнала.

Хората се опасяват от вълна от саморазправи, защото полицията нехае. В същото време потърпевшите се страхуват да свидетелстват за тормоза. 

Пред bTV студентът Станислав Николов, който е от Бяла Слатина, разказа, че е бит два пъти от единия от синовете на кмета Чоков. И двата случая били в дискотека. Станислав не знае защо е бил бит, но и след двата случая е лежал в болница. В единия от инцидентите пострадал и брат му.

Станислав обясни, че не познава синовете на кмета и няма какво да дели с тях. Брат му също нямал конфликт с младежите. Точно след първия побой магазинът на семейството на битите младежи бил подпален.

Той твърди, че синовете на кмета и техни близки, разполагат със списък с ЕГН и телефони на свидетели по образуваните разследвания. Те им звънели като ги заплашвали да не свидетелстват, "за да нямат повече проблеми".

Шефът на полицията в Бяла Слатина - гл. инспектор Боян Тасков, обясни, че не са постъпвали сигнали за заплашвани свидетели, но призовава - който има информация, да се свърже с тях.

Според полицията редът в селото се пази „спазвайки закона“ и „хората живеят в достатъчно спокойствие“.

Жители на селото разказват за няколко случая на побой над роми. Единият от синовете на кмета Чоков пък, демонстрирал респект, като шофирал луксозен автомобил. Самият той е на 17 години и няма шофьорска книжка.

Кметът на Галиче отказа да разговаря с екип на телевизията с мотива, че няма какво да коментира. Когато бил потърсен от екип на телевизията, се оказало, че още в 15.30 часа кметството е заключено. Чоков обяснил, че сее царевица и не може да се отзове. "Не дължа отговори на вас. Дължа отговори на моите избиратели. Имате ли някакво друго питане към мен", казва Цоков по телефона в отговор на журналист от телевизията. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.09 2015 в 09:50

Урааа за Чоко Чоков, урааа Чако Чоков Президент ураа да живее Чоко Чоков Президент гласувайте за бъдещия Президант команданте камарате президенте,да живее чорку черков президенти,един луд фан на госин Цеко Чаков Президенте команданте камарате,Ураааа

04.09 2015 в 17:00

Времето и мястото явно изисква такива хора. Като плащаме данъци,нима сме защитени? Ако синовете му са бандити, все щяха да си намерят майстора. В тези села живеят много цигани и точно хора като този си трябват за кметове,че хората да живеят спокойно.

03.04 2014 в 21:48

Познавам Ценко. Медийният образ, който му създават гадните журналисти, които винаги обслужват нечии интереси, няма нищо общо с реалността. Човека е пич!Изкарва си парите с много труд. Помага на хората, никога не отказва помощ, дарява постоянно- на църква, училище, детска градина и т.н.Но за журналистите това не е важно. Трябва да изкарат човека по-черен от дявола, за да имат по-висок рейтинг. Защо тази гъзолизка Цънцерова не проучи нещата, за да има поне малко обективност в репортажа й.

03.04 2014 в 15:39

Защо обвиняват Ценко, човека си е влязъл в ролята, щом като държавата е абдикирала. Ако във всяко село има по един такъв кмет, няма да има нужда от жандармерия, съд и прокуратура. Каква е ползата от тях, след като ограбват, изнасилват и убиват възрастни хора, след което никой не е хванат или наказан. Предпочитам да плащам на Ценко за спокойствието, сигурността и състоянието си, вместо данъци на скапаната държава. Браво Ценко!!!

03.04 2014 в 10:32


Всеки човек си има слабости, ценковата е да се кичи с златни верижки. Няма грам комплексарщина в този човек.

Господин "полицай от Враца", къде "убийствата са видени от очевидци, има си всички доказателства"? Най-малко вярвам на"полицай от Враца".

03.04 2014 в 09:01

"Герданите му виж и шамар му удари"/може и три бухалки за отскок/. Това показва комплексарското му свинско мозъче...има няма десетина неврона ...останалото съдържание са трици объркани в овчи тор.

03.04 2014 в 01:20

Лонгара е извършител на неколко убийства. Доказани. Но нема съд за него. Познайте защо. Нема кой да го осъди, нищо, че убийствата са видени от очевидци, има си всички доказателства, не са предположения, абсолютни факти от най-фактическите. Това е един убиец от най-наглите и жестоките, за когото нема закони в нашата действителност. Горко ни.

02.04 2014 в 22:59

Шефът на полицията в Бяла Слатина - гл. инспектор Боян Тасков, обясни, че не са постъпвали сигнали за заплашвани свидетели, но призовава - който има информация, да се свърже с тях- ЧЕ ДА НАБИЯТ И НЕГО
Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

02.04 2014 в 22:36

оставете какво говори Тасков, вижте им само съдимостта на тези господа и всичко ще стане ясно, защо не казват в ефира колко осъждания има лонгора и Чоков......тогава ще видите за какви героизми става на въпрос....................как няма да ги е страх полицайте като за толкова престъпления същите продължават да са си на свобода....ако полицаят си превиши правомощията санкция и уволнение а за свидетелство за съдимости колкото библията свобода и компромиси..........ненормална дивотия присъща само на нашата родина

02.04 2014 в 22:34

оставете какво говори Тасков, вижте им само съдимостта на тези господа и всичко ще стане ясно, защо не казват в ефира колко осъждания има лонгора и Чоков......тогава ще видите за какви героизми става на въпрос....................как няма да ги е страх полицайте като за толкова престъпления същите продължават да са си на свобода....ако полицаят си превиши правомощията санкция и уволнение а за свидетелство за съдимости колкото библията свобода и компромиси..........ненормална дивотия присъща само на нашата родина