Quantcast

"Столипиново" номинира Делян Пеевски за депутат

OFFNews Последна промяна на 15 август 2014 в 15:37 7782 21

Снимка Сергей Антонов

Делян Пеевски

Граждански комитет "Столипиново", начело с Асен Колев, номинира за участие в гражданската квота на листите на ДПС за предстоящите парламентарни избори Делян Пеевски и Яшар Асан, съобщи БГНЕС.

Подписали са се 150 души , които настояват в парламента да влязат хора, които "наистина знаят какво става в квартала, познават обстановката, хората и ще променят политиката".

Яшар Асан е общински съветник от ДПС, беше в листата на партията за евродепутат, но за предстоящите парламентарни избори разчита на гражданския комитет.

"Българите може много да го мразят, но ние си го обичаме", каза Яшар Асан по адрес на Делян Пеевски.

На въпрос дали Делян Пеевски изобщо е идвал в Столипиново, Яшар Асан отговори уклончиво, че това са лични работи.

Граждански комитет "Столипиново" продължава да събира подписи и в понеделник номинациите ще бъдат внесени в централата на ДПС в София.

Пеевски вече е номиниран за водач на листа от ДПС Пазарджик.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.08 2014 в 18:54

Божидар Димитров - Божо Дембелкожов е избрания от ромската маала - по кръвна връзка - ама някой не го е пуснал... КОЙ не го е пуснал да е представител на своите си роми?

16.08 2014 в 14:13

Браво, най-после, ако това е истина, шопара успя да намери себеподобните, е, вярно мангалите са крадци на дребно, ама все пак крадци, нали?! А и те са учени и печени, много успели младежи, успели, с опит и стаж в апашлъка, успели да се пропият, да убият, да се надрусат, далаверата с наркотика да клатят, абе успели младежи, елит достоен и подходящ за шопара и останалите червени боклуци.

16.08 2014 в 12:07

Добре е да можеш да се надсмиваш над всички лайна които ти се поднасят,но също е добре и да поставяш граници където смешното свършва. Докога необразованите мангали ще решават съдбите на децата ни... ?????????????????????????????????????

15.08 2014 в 23:01

Не, не мога да повярвам до къде я докарахме. Една противоконституционна партия управлява България. Тези, дето ни клаха пет века, в момента съвсем легално управляват държавата. И това пред смирения ни, овчи поглед. Ромите, които с помощта на политиците се разрастват неконтролируемо, плюс турците са Троянския кон на България. Най-тъжното от цялата работа е, че тази партия е подкрепяна от българи - като е това прасе по-горе. Заслужаваме си политиците- те са лицето на народа.

15.08 2014 в 22:42

М-ДААА...ФОТОГРАФА НА ОФЦИТЕ Е ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕГАВИЯ АРХИБАНАЛЕН, ШЕГАДЖИЯ "ТОНИ Д-Р ФИЛИПОВ" И НЕКАДЪРНИЯ, НЕКАЧЕСТВЕН, НЕУК И НЕОБРАЗОВАН ГРАФОМАН ФЕНЕРСКИ.
...ТАЗИ ГЪНКА В ОСНОВАТА НА ЗУРЛАТА НА ПЕЕВСКИ, СЪЕДИНЯВАЩА ПОЮТИ ЖИВОТИНСКИТЕ МУ ОЮИ, ЛИПСАТА НЧА ВСЯКАКВА ОДУХОТВОРЕНОСТ, ДУХ, МИСЪ, В ПОГЛЕДА, МЕСЕСТИТЕ УШИ С ГОЛЕМИНА НА БАНИЧКА...ЗАВЪРШЕН КРЕТЕН, НЕЧОВЕК, ТАПИР, ГОВЕДО. БРАВО НА ФОТОГРАФА,БРАВО!

15.08 2014 в 22:07

А Факултета защо изостава.

15.08 2014 в 19:42

Прасчо без Педерасчо !?!
Моника да му посвири на хармоника !?!
Дудука да акомпанира на мандолина !?!
Циганите да МЪЛЧАТ !?!

15.08 2014 в 18:58

О боже голяма новина, можете изобщо да не го споменавате вече тоя Пеевски.

15.08 2014 в 18:43

Грух Грух е човекът на Професора Балкански и №2, нали работиха заедно една година и правеха кворумите на турците!!