СГС: Пеевски не е изчезнал, получихме си обратната разписка

OFFNews 13 август 2014 в 18:32 2676 0

Делян Пеевски не е изчезнал, той е получил документите си от Софийски градски съд още на 6 август, а днес СГС е получил и доказващата това обратна разписка.

Това става ясно от прессъобщение на СГС след вчерашно съобщение, че бившият депутат от ДПС и медиен магнат се издирва от съда.

От съда изпратили на Пеевски с препоръчано писмо препис по определението за отмяна на постановлението за прекратяване на досъдебното производство за убийството му на 31 юли. Паниката породил фактът, че до 12 август не пристигнала обратна разписка, от което някой в СГС е заподозрял, че Пеевски може и да е изчезнал и алармирал медиите.

Вътрешната проверка на СГС показала, че Пеевски е получил документа на 6 август на посочения от него адрес. Обратната разписка пристигнала в съда днес, 13 август.

"Според общите правила обратната преписка трябва да бъде върната в рамките на 5-6 работни дни от доставката на препоръчаното писмо", пишат от съда, което обаче показва единствено, че дори и в пощата не са се забавили, а съвестно и навреме са отнесли кореспонденцията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови